Hemeroteca

Traducció no oficial gentilesa de Google

Ets a: Inici >L'Ajuntament t'informa > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Ajuntament de Vilafranca del Penedès
26/05/2009

Jornada de les Diversitats per a infants i famílies a Sant Julià

En cas de pluja, se celebraria al local de l’Associació de veïns de Sant Julià, que es troba a la plaça de la Sardana.

El Pla per la Convivència i el Civisme de l'Ajuntament de Vilafranca organitza una nova Jornada de les Diversitats per a infants i famílies. La jornada se celebrarà al parc Sant Julià, aquest diumenge 31 de maig, entre les 11 i la 1 del migdia. 
La Jornada de les Diversitats està adreçada a infants de 4 a 11 anys i constarà de dos tallers sobre joguines de diverses procedències, un espai amb jocs de taula d'arreu del món, jocs de moviment de totes les contrades i, finalment, jocs sobre civisme per tal de potenciar els valors cívics entre els infants (aprenentatge de quines són les responsabilitats que comporta tenir un animal de companyia, de com els sorolls poden molestar el veïnatge, de la importància de mantenir nets els espais públics i la necessitat d'aprendre a compartir-los).
D'altra banda, i a diferència dels dos anys precedents, en la jornada es vol comptar amb la presència no només d'infants, sinó també dels seus familiars (mares, pares, avis i àvies,...). Així, en el taller de joguines de diverses procedències i en els jocs de taula es pretén que els adults també participin del joc per tal d'acompanyar els infants, com una forma lúdica d'aprenentatge.
© 2007 Ajuntament de Vilafranca del Penedès
C/ Cort, 14 - 08720 Vilafranca del Penedès Tel. 938920358
Última actualització: 26/05/2009


Segueix-nos a :