Hemeroteca

Traducció no oficial gentilesa de Google

Ets a: Inici >L'Ajuntament t'informa > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Ajuntament de Vilafranca del Penedès
17/05/2010

Els principals projectes de renovació de la vila, a l’estand de l’Ajuntament a les Fires de Maig

(C)Wifred Llimona L'alcalde Pere Regull va inaugurar l'estand institucional, acompanyat dels regidors Aureli Ruiz i M.Dolors Rius

Entre les obres previstes pels propers mesos hi ha els projectes inclosos en els fons FEOSL 2010, la nova urbanització dels carrers Pere el Gran i Abat Copons o diferents actuacions incloses en la Llei de Barris de l’Espirall.

Amb el lema “Renovem Vilafranca amb nous espais més oberts per a tothom. Projectes de millora d'espais i equipament 2009-2011”, l'Ajuntament de Vilafranca va presentar en l'estand institucional de les Fires de Maig al Recinte Firal els projectes executats en el darrer any, els que estan en execució, els que es preveu portar a terme en el proper any 2011 i els que s'estan planificant.
L'alcalde de Vilafranca, Pere Regull, el regidor d'Obres i Projectes, Aureli Ruiz, i la regidora de Barris, M. Dolors Rius, van presentar divendres al matí l'estand als mitjans de comunicació. Regull va incidir en el fet que en el darrer any s'havia fet molta inversió renovant espais “malgrat que es digui que aquest govern no inverteix”. Per l'alcalde, s'estan fent i es faran inversions “a tots els barris. Més a l'Espirall, perquè hi ha una Llei de Barris concedida per la Generalitat que obliga l'Ajuntament a aportar-hi diners”.
Els projectes que es mostraven es dividien en quatre blocs. Entre els projectes ja executats que s'exposaven a l'estand, cal destacar els que es van poder finançar amb els fons FEIL de l'any 2009, l'aparcament de la rambla de Sant Francesc, l'enllaç de Santa Digna o el carrer de la Palma. Entre els que estan en execució actualment s'hi mostraven la nova urbanització de la rambla de Sant Francesc o dels carrers Graupera, Fuita i plaça de Lluís Via. Entre les obres previstes pels propers mesos hi ha els projectes inclosos en els fons FEOSL 2010, la nova urbanització dels carrers Pere el Gran i Abat Copons o diferents actuacions incloses en la Llei de Barris de l'Espirall. I, finalment, entre els projectes de futur que s'apuntaven hi ha el nou parc de Bombers, el nou CAP o el nou Centre Cívic de l'Espirall.
En l'estand també s'hi podia veure un viatge virtual en 3D per Vilafranca projectat en una pantalla de TV on es mostraven la nova urbanització de la rambla Sant Francesc i la nova urbanització de la Plaça Fèlix Mestre.
© 2007 Ajuntament de Vilafranca del Penedès
C/ Cort, 14 - 08720 Vilafranca del Penedès Tel. 938920358
Última actualització: 17/05/2010


Segueix-nos a :