Hemeroteca

Traducció no oficial gentilesa de Google

Ets a: Inici >L'Ajuntament t'informa > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Ajuntament de Vilafranca del Penedès
27/05/2009

Els quintet de metall valencià Spanish Brass Luur Metalls serà aquest dissabte a l’Auditori

Spanish Brass

Interpretaran 'El concert del desconcert' amb un programa molt variat que anirà des de J.S.Bach a la música popular llatina i el jazz, passant per compositors com Albéniz o Falla

L'any 1989 cinc músics valencians van crear un projecte musical eclèctic i innovador, que han anat desenvolupant al llarg dels anys en diversos camps: la interpretació, la pedagogia i la creació musical. Actualment realitzen gires per tot el món, cursos dirigits a la música de cambra i enregistraments de discos. El seu repertori es un dels aspectes més acurats de les seves actuacions, junt amb la posada en escena. Col·laboren habitualment amb artistes de prestigi internacional com Christian Lindberg, Carles Santos, Ole E. Antonsen o Kenny Wheeler.
Spanish Brass Luur Metalls també aposta pel desenvolupament i creació de noves músiques, treballant tant amb compositors de reconegut prestigi, com amb joves de gran projecció.
Spanish Brass Luur Metalls interpreta obres concertants amb orquestra, destacant l'estrena a Europa, amb l'Orquestra Ciudad de Granada sota la direcció de Josep Pons, del Concert per a Quintet de Metalls i Orquestra de Corda, de Karel Husa. Amb la mateixa orquestra i director ha realitzat l'estrena absoluta de Couleurs du Temps del prestigiós compositor Maurice Jarre. Recentment han estrenat La Devota Lasciva, de Juanjo Colomer, amb l'Orquesta de Castilla y León, dirigida per Alejandro Posada.
Han creat l'Acadèmia SPANISH BRASS, on imparteixen classes a músics de tota Espanya, i que culmina, amb dos esdeveniments de caràcter internacional: el Spanish BrasSurround Torrent i el Festival SPANISH BRASS - Alzira, on es reuneixen cada any alguns dels solistes internacionals, grups i professors de metall més prestigiosos del món.
Els seus components han estat professors de l'Acadèmia Internacional de Metalls “Ciutat de Vila-real” i han impartit classes a nombroses orquestres de renom.
El Concert del Desconcert és un passeig per totes les possibilitats del repertori de quintet de metalls, amb un programa molt variat que va des de J.S. Bach a la música popular llatina i el jazz, passant per compositors com Albéniz o Falla. Una ocasió per escoltar una de les agrupacions més prestigioses en el món del metall amb un repertori ... desconcertant! 

Més informació
© 2007 Ajuntament de Vilafranca del Penedès
C/ Cort, 14 - 08720 Vilafranca del Penedès Tel. 938920358
Última actualització: 27/05/2009


Segueix-nos a :