Hemeroteca

Traducció no oficial gentilesa de Google

Ets a: Inici >L'Ajuntament t'informa > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Ajuntament de Vilafranca del Penedès
29/10/2009

Nou programa Investment readiness de la Generalitat

La Generalitat de Catalunya, ofereix un nou programa un programa d'assessorament, formació i acompanyament per guiar les empreses innovadores i de base tecnològica cap a un nou estadi de creixement

La Generalitat de Catalunya, a través dels Departaments d'Innovació, Universitats i Empresa, d'Economia i Finances i de Treball, vol oferir un programa complet d'assessorament, formació i acompanyament per guiar les empreses cap a un nou estadi de creixement.

El programa comptarà amb experts en els diferents àmbits d'actuació que proporcionaran el suport i seguiment necessari per tal que les empreses superin l'etapa de preparació a la fase de creixement.

L'objectiu és aconseguir que les empreses participants puguin afrontar amb èxit una nova etapa de creixement, per a la qual necessita noves entrades de capital. Per a assolir-ho, el programa Investment Readiness actuarà sobre els aspectes clau del procés: l'equip, el model de negoci i el finançament del dimensionament.

En el programa podran participar un màxim de 100 empreses, de les quals 30 entraran en el Programa de formació, assessorament i acompanyament personalitzat i 70 rebran informació i/o assessorament pel que fa a actuacions i canals per créixer.

El termini per a presentar sol·licituds per participar en el programa finalitza el dia 2 de desembre. 

En aquest document podreu trobar informació sobre les jornades que s'organitzen per explicar aquest nou programa.

Per més informació:
www.ircat.cat

 

© 2007 Ajuntament de Vilafranca del Penedès
C/ Cort, 14 - 08720 Vilafranca del Penedès Tel. 938920358
Última actualització: 30/10/2009


Segueix-nos a :