Hemeroteca

Traducció no oficial gentilesa de Google

Ets a: Inici >L'Ajuntament t'informa > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Ajuntament de Vilafranca del Penedès
28/05/2010

Tall de trànsit i itineraris alternatius a la rambla de Sant Francesc

De l'1 al 3 de juny es talla el pas de vehicles per asfaltar el tram entre la rambla de Sant Francesc i la plaça del Penedès.

Entre dimarts dia 1 de juny a primera hora i dijous 3 de juny al vespre, estarà tallada la calçada que separa la plaça del Penedès i la rambla de Sant Francesc, en el tram entre el carrer de Cal Bolet i el carrer del General Cortijo, amb motiu dels treballs d'asfaltatge relacionats amb l'obra de la rambla de Sant Francesc. L'accés a l'aparcament soterrat es podrà fer per la banda de l'avinguda de Tarragona. Els vehicles hauran d'utilitzar itineraris alternatius.

Itineraris alternatius arran del tall de trànsit al centre
Mitjançant la senyalització vertical corresponent, als conductors que vinguin de l'avinguda de Barcelona se'ls recomanarà l'itinerari pel carrer de Santa Digna, ja que els vehicles ja no podran accedir a la rambla de Nostra Senyora i estarà senyalitzat el desviament cap al carrer de Santa Clara. Així mateix, els vehicles que vulguin accedir des del carrer Santa Clara a la rambla de Nostra Senyora seran desviats en direcció a l'avinguda de Barcelona i podran prendre l'itinerari pel carrer de Santa Digna.
Pel que fa als vehicles que vinguin de l'avinguda de Tarragona, en arribar a la rambla hauran de desviar-se o bé pel carrer del General Cortijo o bé pel carrer de Vidal. Els camions que accedeixin per l'avinguda de Tarragona hauran de desviar-se aquests tres dies pel carrer de Tossa de Mar d'acord amb la senyalització que estarà instal.lada.
L'accés a l'aparcament soterrat de la rambla de Sant Francesc/plaça Penedès s'haurà de fer per l'avinguda de Tarragona i accedir al pàrquing per l'entrada del lateral de Santa Anna.
© 2007 Ajuntament de Vilafranca del Penedès
C/ Cort, 14 - 08720 Vilafranca del Penedès Tel. 938920358
Última actualització: 01/06/2010


Segueix-nos a :