Hemeroteca

Traducció no oficial gentilesa de Google

Ets a: Inici >L'Ajuntament t'informa > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Ajuntament de Vilafranca del Penedès
20/05/2010

La sala d’estudi Sant Joan amplia novament l’horari de funcionament durant el període d’exàmens universitaris

La sala d’estudi Sant Joan disposa de 80 punts de treball, servei de connexió wi·fi gratuïta, 5 punts d’accés a Internet amb servei d’impressió i un fons bibliogràfic de suport.

Un curs més, a partir del pròxim dilluns 24 de maig, la sala d'estudi Sant Joan torna a ampliar el seu horari de funcionament, de les 10 del matí i fins a les 12 de la nit, de dilluns a diumenge de manera continuada, tot coincidint amb el període d'exàmens de final de curs. Aquest servei ampliat té la finalitat d'oferir un espai d'estudi lliure i amb un ambient adequat per tal de facilitar la tasca d'estudi, principalment dels estudiants universitaris de la vila durant els seus períodes d'exàmens.
D'aquesta manera, i fins al diumenge 4 de juliol, l'Ajuntament de Vilafranca del Penedès posa a l'abast de tots els estudiants universitaris, aquest servei per a la lectura, la concentració i l'estudi, que oferirà un servei continuat de 14 hores diàries.
La sala d'estudi Sant Joan forma part de la Xarxa Municipal de Sales d'Estudi de Vilafranca del Penedès, juntament amb les sales d'estudi ubicades als instituts Eugeni d'Ors i Milà i Fontanals, i la de l'escola Pau Boada al barri de l'Espirall. El funcionament d'aquestes s'adequa al calendari del curs escolar, tot oferint un servei continuat de suport a l'estudi lliure del jove estudiant al llarg el curs.
En el passat període d'ampliació d'horaris de la sala Sant Joan, durant els mesos de gener i febrer d'enguany, es va registrar un total de 4.604 usuaris (3.227 d'aquests usuaris eren estudiants universitaris) i 5.885 usos. La valoració general que realitzen els estudiants d'aquesta ampliació horària és positiva, ja que per a ells és una necessitat sobretot en aquestes dates d'un major grau d'estudi intensiu.
Per a més informació, cal posar-se en contacte amb l'Oficina Tècnica de Joventut de l'Ajuntament de Vilafranca del Penedès, a través del telèfon 93 892 08 08, o bé a través del correu electrònic joventut@vilafranca.org. També es poden resoldre tots aquells dubtes i opinions, adreçant-se directament al personal responsable de la sala durant el seu horari de funcionament. A més, es pot trobar tota la informació relacionada amb l'àmbit acadèmic i formatiu a través del portal local d'informació juvenil www.siaj.net.
© 2007 Ajuntament de Vilafranca del Penedès
C/ Cort, 14 - 08720 Vilafranca del Penedès Tel. 938920358
Última actualització: 20/05/2010


Segueix-nos a :