Hemeroteca

Traducció no oficial gentilesa de Google

Ets a: Inici >L'Ajuntament t'informa > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Ajuntament de Vilafranca del Penedès
17/05/2010

Xerrada-col.loqui organitzada per les AMPA sobre “Educar-nos per a educar”

Educar-nos per educar

La xerrada anirà a càrrec d’Anna Mascaró i Colls, filòsofa i pedagoga, especialista en desenvolupament emocional i relacions humanes, i tractarà de l’aprenentatge dels pares per educar els fills i filles.

L'Escorxador de Vilafranca acollirà el proper dijous 20 de maig, a 2/4 de 9 del vespre, una xerrada-col.loqui organitzada per les Associacions de Pares i Mares (AMPA) dels centres educatius de la vila amb el suport del Servei d'Educació de l'Ajuntament. Aquesta proposta forma part del cicle de xerrades que tradicionalment es programen cada curs amb la voluntat d'ajudar els pares i les mares a resoldre dubtes i a orientar la seva tasca educativa.
La xerrada de dijous anirà a càrrec d'Anna Mascaró i Colls, filòsofa i pedagoga, especialista en desenvolupament emocional i relacions humanes, i tractarà de l'aprenentatge dels pares per educar els fills i filles. La xerrada amb el títol “Educar-nos per a educar”. La millor manera d'ensenyar els fills a aprendre i assimilar el coneixement, les habilitats i el comportament que els permetran tenir èxit, és educar i transformar les persones que tenen la influència més gran sobre les seves vides: els pares. El primer pas d'aquesta transformació és passar de l'obsessió amb el comportament dels fills, a la consciència i responsabilitat del propi comportament. Funcionar com a persones més efectives, conscients i afectuoses.
A través de la representació teatralitzada d'algunes situacions de conflicte, la ponent convidarà a reflexionar sobre diversos aspectes que coincideixen en el dia a dia de l'educació dels fills. Aquesta part comptarà amb la col.laboració dels actors vilafranquins Toni regueiro, Maria Rodríguez i Ferran Laguna.
A la part final de la xerrada s'obrirà un torn de paraules per tal que tothom hi pugui participar.
© 2007 Ajuntament de Vilafranca del Penedès
C/ Cort, 14 - 08720 Vilafranca del Penedès Tel. 938920358
Última actualització: 17/05/2010


Segueix-nos a :