Hemeroteca

Traducció no oficial gentilesa de Google

Ets a: Inici >L'Ajuntament t'informa > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Ajuntament de Vilafranca del Penedès
19/07/2010

Dimecres se celebra la jornada “Familiarització en la innovació en el món del vi”

A partir de les 9 del matí, al Centre Àgora, se celebrarà la jornada “Familiarització en la innovació en el món del vi” organitzada per el Clúster Vitivinícola Català – INNOVI.

La sessió pretén explicar el funcionament d'Innovi, aportant els projectes que s'han realitzat fins ara i el camí que té l'associació per endavant. Es comptarà amb la participació d'ACC1Ó, i d'altres clústers per veure'n la importància i impacte sobre els sectors.
La imprescindible innovació en el món del vi ja és a l'abast de totes les empreses del sector i sectors auxiliars de la mà d'INNOVI, el Clúster Vitivinícola Català. És una oportunitat d'entrar-hi en contacte i de formar-ne part. Després d'uns mesos de posta a punt, la maquinària d'INNOVI ja està en ple funcionament per a rebre nous associats i brindar-los tots els avantatges de pertànyer a una associació dinàmica i de futur, amb l'objectiu fonamental de promoure la competitivitat de les empreses a través de projectes d'innovació en cooperació.
En aquesta jornada es podrà conèixer Innovi i les possibilitats reals d'innovació de la teva empresa a la sessió oberta de “Familiarització en la Innovació en el Món del Vi”. Es preveu que la jornada, que s'iniciarà a les 9 del matí amb la presència del president d'Innovi i alcalde de Vilafranca, Pere Regull, s'allargarà aproximadament fins a les 12 del migdia.
© 2007 Ajuntament de Vilafranca del Penedès
C/ Cort, 14 - 08720 Vilafranca del Penedès Tel. 938920358
Última actualització: 19/07/2010


Segueix-nos a :