Hemeroteca

Traducció no oficial gentilesa de Google

Ets a: Inici >L'Ajuntament t'informa > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Ajuntament de Vilafranca del Penedès
27/05/2010

Una jornada per desenvolupar el talent emprenedor

(C)Wifred Llimona

Aquest dimecres 26 de maig, es va celebrar al Centre Àgora la 8a Jornada de l’emprenedor, dedicada fomentar al món de l’emprenedoria i al reconeixement de la figura de l’empresari.

Inaugurada a primera hora per la regidora de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Vilafranca, M. Dolors Rius, la jornada va aconseguir concentrar més de 80 persones, entre emprenedors i estudiants, que van participar de les diferents activitats formatives que s'hi ha desenvolupat.
Èric Enguita, jove emprenedor, fundador de l'empresa Artcava, va explicar al públic assistent la seva trajectòria com a empresari i com a promotor de diverses iniciatives.
Eduard Garro, coach, psicòleg i expert formador experiencial, va desenvolupar una activitat molt participativa, per identificar i fomentar els valors que han d'acompanyar els comportaments emprenedors.
Toni Díaz, designer per la JCI Training Institut, va introduir els assistents en les tècniques de la persuasió, incidint en com causar una bona impressió i com generar confiança.
Al migdia es va donar pas a l'acte de lliurament dels premis de la 8a edició del concurs Creajove. Amb una participació de 44 candidatures al concurs, el jurat format per representants de Caixa Penedès, de l'ADEG, de la UEP, de l'Escola d'art Arsenal, de la JCI de Vilafranca i de l'Ajuntament de Vilafranca, va decidir el palmarès Creajove 2010. En la categoria de Millor projecte empresarial, i premiat amb un ordinador portàtil el guardó va ser per al projecte REMUS SLNE, presentat per Pol Alcazar i Èric Enguita. En la categoria d'Idea de negoci més creativa, el premi consistent en dos xecs ofimàtics de 250 euros va ser per al projecte GLUTEN FREE!, presentat per Alba Casas, Amal Benhattal, Rocío Flores, Alba Flores, Mònica Díez i Laia Pérez, totes elles estudiants del IES Intermunicipal del Penedès.
La cloenda de la jornada va anar a càrrec de Pere Regull, alcalde de Vilafranca, que va animar tots els presents a seguir endavant amb els seus projectes empresarials tot desitjant-los mots èxits en el futur.
La Jornada de l'emprenedor s'emmarca dins del Programa CREAJOVE, que promogut pel Centre Àgora i amb la col·laboració de Caixa Penedès, de l'ADEG, de la JCI de Vilafranca, de l'Associació Vinícola Catalana (ACV), i de la UEP, té com a objectiu principal el promoure la iniciativa emprenedora i la creativitat entre els joves de la comarca.
Els tallers de generació d'idees que s'imparteixen en els centres d'ensenyament secundari (enguany s'han dut a terme 13 tallers en 10 centres, amb la participació de més de 250 alumnes) i el concurs Creajove, han completat el programa d'enguany.
© 2007 Ajuntament de Vilafranca del Penedès
C/ Cort, 14 - 08720 Vilafranca del Penedès Tel. 938920358
Última actualització: 27/05/2010


Segueix-nos a :