Hemeroteca

Traducció no oficial gentilesa de Google

Ets a: Inici >L'Ajuntament t'informa > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Ajuntament de Vilafranca del Penedès
28/05/2010

3 centres educatius de Vilafranca participen de l’activitat 'Fem un hort!'

Horts escolars

L’Ajuntament ofereix des d’aquest curs 2009-2010 l’activitat educativa que consisteix en posar en funcionament un hort escolar

El Servei de Medi Ambient de l'Ajuntament de Vilafranca, en el marc de les activitats educatives que ofereix, ha iniciat durant aquest curs 2009-2010 una nova proposta anomenada Fem un hort! Aquesta iniciativa consisteix en facilitar la posada en funcionament de l'hort. Es fa assessorament als mestres responsables, s'adequa l'emplaçament per habilitar-hi l'hort i es facilita un compostador. L'activitat s'acompanya d'un taller de formació que realitza l'equip d'educació ambiental de la Mancomunitat Alt Penedès-Garraf. A partir d'aquí, l'escola es fa càrrec de disposar les eines adequades i preparar el planter per a cada temporada, així com gestionar el dia a dia de l'hort.
Aquest primer any s'han adherit al programa Fem un hort! tres centres educatius de Vilafranca: la llar d'infants El Parquet, l'escola Montagut i el CEIP Mas i Perera. Aquests horts s'estan començant a plantar i els centres poden treballar diferents aspectes curriculars d'una manera pràctica i útil.
© 2007 Ajuntament de Vilafranca del Penedès
C/ Cort, 14 - 08720 Vilafranca del Penedès Tel. 938920358
Última actualització: 02/06/2010


Segueix-nos a :