Hemeroteca

Traducció no oficial gentilesa de Google

Ets a: Inici >L'Ajuntament t'informa > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Ajuntament de Vilafranca del Penedès
22/10/2009

Els Diables de Vilafranca faran el pregó de les Festes de Sant Raimon 2010

Presentació dels pregoners de les FSR

La Coordinadora afirma que van pensar en els Diables perquè es tracta d'una entitat important del nostre poble, amb una llarga història i trajectòria en les festes de la vila.

Aquesta setmana ha tingut lloc l'anunci públic, a través d'una roda de premsa a l'Escorxador, de qui protagonitzarà el pregó de les Festes d'Hivern 2010. Els membres de la Coordinadora de les Festes han anunciat que els pregoners seran els Diables de Vilafranca. A la roda de premsa també han estat presents els protagonistes que han mostrat la seva il·lusió i predisposició des de l'inici per realitzar el pregó, la qual cosa la Coordinadora agreix àmpliament.
Al mateix temps, es volia destacar l'element del foc que va molt lligat amb l'hivern i el fred, i pel seu caràcter reivindicatiu que ha tingut en els darrers mesos.
Va ser una proposta que de seguida va trobar consens entre els membres de la coordinadora i ràpidament es van posar d'acord a proposar als Diables ser els pregoners ja que creuen que podrien fer un molt bon pregó, ple de sorpreses, d'humor i d'espectacle. Confien que sigui un gran atraient per assistir a un dels primers actes de les Festes, que tal com assenyala el lema convidarà a festejar l'hivern.
El pregó es farà el mateix dia de Sant Raimon, 7 de gener, i donarà el tret de sortida a les 3 setmanes de festes. Probablement serà a partir de les 21 hores, després de l'ofici, i el lloc falta concretar, però s'intentarà que sigui cèntric i a l'aire lliure per les característiques i les necessitats dels pregoners. En cas que el temps no ho permeti, es buscarà un lloc alternatiu cobert.
© 2007 Ajuntament de Vilafranca del Penedès
C/ Cort, 14 - 08720 Vilafranca del Penedès Tel. 938920358
Última actualització: 22/10/2009


Segueix-nos a :