Hemeroteca

Traducció no oficial gentilesa de Google

Ets a: Inici >L'Ajuntament t'informa > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Ajuntament de Vilafranca del Penedès
11/05/2009

Talls de trànsit en trams dels carrers de la Palma i de Graupera

Els comerciants afectats per aquestes obres hauran de deixar el paper-cartró comercial al carrer de Sant Joan, davant del número 11.

Aigües de Vilafranca informa que, amb motiu de la continuació de les obres de renovació de la xarxa d'abastament que s'estan realitzant als carrers de la Palma i de Graupera, prèvies a la nova urbanització d'aquesta carrers com a illa de vianants, estaran tallats dos trams d'aquestes vies públiques. Pel que fa al carrer de la Palma, el tram entre la plaça de Llorens i Barba i el carrer de Sant Joan quedarà tallat al trànsit a partir de dilluns dia 18 de maig i fins a principis de juny. Per aquest motiu, l'accés en aquest tram serà o a través del carrer de la Parellada o a través del carrer de Sant Joan, segons el punt on s'estigui treballant.
D'altra banda, el carrer de Graupera, entre la plaça de Lluís Via i el carrer dels Ferrers, quedarà tallat a la circulació de vehicles fins al dimecres dia 27 de maig. Els vehicles que hagin d'accedir als aparcaments privats hauran de fer-ho des de la plaça de Lluís Via o des del carrer dels Ferrers, segons el punt on s'estigui treballant.
Per qualsevol incidència, cal adreçar-se a Aigües de Vilafranca, tel. 93 890 60 10.
© 2007 Ajuntament de Vilafranca del Penedès
C/ Cort, 14 - 08720 Vilafranca del Penedès Tel. 938920358
Última actualització: 11/05/2009


Segueix-nos a :