Hemeroteca

Traducció no oficial gentilesa de Google

Ets a: Inici >L'Ajuntament t'informa > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Ajuntament de Vilafranca del Penedès
15/07/2010

“ESPAI 0, vespres d’estiu a Sant Julià”, del 19 al 22 de juliol

Jovestiu_Espai Zero

És un espai de trobada on a través de l’acció es realitzaran activitats pensades i portades a terme a partir de la participació dels mateixos joves.

“ESPAI 0, vespres d'estiu a Sant Julià” és un projecte innovador que es farà per primera vegada a Vilafranca, en el marc del Jovestiu'10, la quarta edició del programa d'activitats per a joves que organitza l'Oficina Tècnica de Joventut de l'Ajuntament de Vilafranca del Penedès. Les activitats tindran lloc al parc de Sant Julià, els vespres a partir de les 7 de la tarda i fins a les 11 de la nit, de dilluns a dijous de la setmana vinent.
Es tracta de la creació d'un espai de trobada on a través de l'acció es realitzaran activitats pensades i portades a terme a partir de la participació dels mateixos joves. S'ha desenvolupat un procés de participació de diferents col·lectius juvenils en l'organització d'aquest espai de trobada.
La situació actual en relació a la disposició d'espais municipals per al desenvolupament d'una programació d'aquestes característiques, la diversitat de demandes juvenils amb els interessos similars i la necessitat d'optimitzar els recursos destinats en matèria de joventut, fa que es consideri d'interès proposar aquest format complementari de visualització de les accions juvenils.
La programació d'activitats gira cada vespre al voltant d'un tema concret i està pensada des de l'òptica de la participació juvenil, però tothom qui vulgui hi està convidat a participar:
Dilluns 19: està destinat a la creació artística (graffiti, tallers de creació artística, tallers de creació d'elements decoratius a través del reciclatge, jocs creatius (papiroflèxia, clay-o-rama, etc. ), també hi haurà música punxada durant tota la tarda i a partir de 2/4 de 10 de la nit projeccions a l'aire lliure (Kametta i Okupados.com)
Dimarts 20: la dansa, amb un taller i exhibició de hiphop, taller i exhibició de dansa oriental, taller de DDR... A partir de 2/4 de 10 hi haurà l'actuació de Mimbre (flamenc)
Dimecres 21: es dedicarà al circ. Hi haurà tallers de malabars i clown, espectacle de circ, tallers creatius, jocs de taula tradicionals... amenitzat per un grup de jazz. A partir de 2/4 de 10 actuació d'Assabè (fusió de música balcànica amb electrònica). 
Dijous 22: la música, amb jocs i tallers d'experimentació i creació musical: guitar hero, bongos, reactable, karaoke... i tallers artístics. A partir de 2/4 de 10, actuació de See (rock)
Aquest projecte es realitza gràcies a la implicació i participació de diferents entitats i col·lectius juvenils: ADALT, la Casa dels Estranys, Col•mu, Farasha, Kametta, Okupados.com, Urban Vila, col·lectiu de circ i malabars, Escola Arsenal, alumnat del taller de DJ del Jovestiu'10 i altres joves a títol individual que també han volgut implicar-se en aquest projecte experimental.
Tothom que tingui curiositat i tingui ganes de viure uns vespres de juliol d'una manera diferent i atrevida, està convidat a visitar l'ESPAI 0. Es pot consultar la programació detallada a través del web del SIAJ (www.siaj.net) i del facebook del Jovestiu. 

Descàrregues:
Programa Espai 0 (pdf)
© 2007 Ajuntament de Vilafranca del Penedès
C/ Cort, 14 - 08720 Vilafranca del Penedès Tel. 938920358
Última actualització: 16/07/2010


Segueix-nos a :