Hemeroteca

Traducció no oficial gentilesa de Google

Ets a: Inici >L'Ajuntament t'informa > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Ajuntament de Vilafranca del Penedès
09/10/2009

Visites comentades al cementiri de Vilafranca

visites guiades

El Patronat Municipal de Comerç i Turisme de Vilafranca torna a posar en marxa aquesta tardor una nova tanda de visites al cementiri patrimonial de Vilafranca consistent en un recorregut comentat pels seus recintes.

La visita guiada permet descobrir la riquesa artística d'aquest espai format per un conjunt de construccions funeràries, jardins i una capella pública. Arquitectes de renom com Santiago Güell, Eugeni Campllonch o Antoni Pons van dissenyar algunes de les edificacions més notables, que denoten la posició social de les diferents persones o famílies que hi estan enterrades. A més de la rellevància del conjunt monumental, durant el recorregut també es fa referència al patrimoni vegetal del cementiri i es fan comentaris sobre les quinze varietats d'arbres i plantes que es troben en el recorregut.
Les visites d'aquesta temporada de tardor aniran a càrrec de l'historiador vilafranquí Josep M. Feliu i seran els diumenges 18 d'octubre, 25 d'octubre i 8 de novembre. Començaran puntualment a les 12 del migdia i per accedir-hi caldrà fer una reserva prèvia a l'Oficina Municipal de Turisme, a la planta baixa de la Casa de la Vila.
© 2007 Ajuntament de Vilafranca del Penedès
C/ Cort, 14 - 08720 Vilafranca del Penedès Tel. 938920358
Última actualització: 09/10/2009


Segueix-nos a :