Hemeroteca

Traducció no oficial gentilesa de Google

Ets a: Inici >L'Ajuntament t'informa > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Ajuntament de Vilafranca del Penedès
21/05/2009

Vilafranca acredita 16 establiments amb qualitat turística

Les empreses acreditades amb el distintiu SICTED podran, a partir d’ara exhibir i utilitzar logotip de qualitat com a símbol de prestigi i professionalitat.

El Patronat Municipal de Comerç i Turisme de Vilafranca del Penedès, a través de la Diputació de Barcelona i de la Cambra de Comerç de Barcelona, participa en el projecte per a la implantació del Sistema Integral de Qualitat Turística Espanyola–Qualitat en destinació (SICTED). Aquest sistema es promou en diverses poblacions de la província i des d'aquest mes de maig compta amb quinze establiments de Vilafranca i un de Torrelles de Foix que han aconseguit la distinció com a establiments de qualitat.
El procés d'implantació del SICTED va començar el mes de setembre amb l'adhesió de les empreses i serveis que fins aquest mes de maig han estat desenvolupat un programa formatiu sobre com aplicar sistemes de qualitat adreçats a la millora integral de la qualitat en els establiments de l'entorn turístic. Les empreses acreditades amb el distintiu SICTED podran, a partir d'ara exhibir i utilitzar logotip de qualitat com a símbol de prestigi i professionalitat de l'empresa o servei durant un any i poden anar-lo renovant cada any d'acord amb els criteris de millora que estableix el programa.
El Patronat Municipal de Comerç i Turisme ha estat durant aquest període l'ens gestor encarregat de coordinar la implantació aquest sistema de qualitat i convida a adherir-se al proper projecte d'implantació per a l'edició 2010-2011 les empreses que formen part de l'oferta turística i amb les quals el turista interacciona quan arriba a la nostra vila (allotjament, restaurants, bars, comerços, museus, serveis culturals i turístics i tot tipus d'empreses i serveis). Aquest sistema no té cap cost per a les empreses ja que la Cambra de Comerç i la Diputació de Barcelona es fan càrrec de totes les despeses econòmiques que comporta l'aplicació del SICTED a la província de Barcelona.
Les empreses que estiguin interessades a rebre informació sobre els terminis per a la propera convocatòria del programa SICTED poden adreçar-se al Patronat Municipal de Comerç i Turisme, al carrer de la Fruita, núm. 13 o al telèfon 93 892 05 62, en horari de 8 hores del matí a 15 hores de la tarda.
© 2007 Ajuntament de Vilafranca del Penedès
C/ Cort, 14 - 08720 Vilafranca del Penedès Tel. 938920358
Última actualització: 21/05/2009


Segueix-nos a :