Hemeroteca

Traducció no oficial gentilesa de Google

Ets a: Inici >L'Ajuntament t'informa > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Ajuntament de Vilafranca del Penedès
18/05/2010

Inaugurada l’ampliació del Complex Aquàtic

(C)Wifred Llimona

La inauguració va consistir en una visita pels nous espais de l’ampliació, que es va iniciar a l’ampli vestíbul d’entrada i va continuar pels nous espais.

Divendres passat, coincidint amb el primer dia de Fires de Maig, va tenir lloc la inauguració oficial de l'ampliació del Complex Aquàtic. Les obres, que han tingut una durada d'un any i mig i que ha complert els terminis que s'havien previst, dóna resposta a la demanda d'activitats físico-esportives de lleure, salut i utilitàries que fins l'actualitat eren difícils d'atendre per manca d'espai suficient, i alhora millora la qualitat dels espais existents, centralitza l'atenció ciutadana en l'àmbit de l'esport i afavoreix la conciliació de la pràctica físico-esportiva de la unitat familiar.
L'acte inauguració comptava amb la presència de l'alcalde de Vilafranca, Pere Regull, de la regidora i presidenta del Patronat Municipal d'Esports, Emília Torres, i de diferents membres del consistori i del Patronat Municipal d'Esports. En representació del Consell Català de l'Esport hi assistia Toti Mumbrú. La inauguració va consistir en una visita pels nous espais de l'ampliació conduïda per Emília Torres, que es va iniciar a l'ampli vestíbul d'entrada i va continuar pels nous espais destinats a serveis mèdics i fisioterapèutics, l'espai d'atenció ciutadana i oficines del Patronat Municipal d'Esports, les dues sales poliesportives, la sala de fitness, les noves àrees de vestidors, la nova piscina coberta, amb dos vasos d'ús lúdic; i l'àrea de servei de mainadera i ludoteca que facilitarà la conciliació de la pràctica d'activitats físico-esportives dins de la unitat familiar.
Amb aquesta intervenció, que ha suposat una inversió de 4,1 milions d'euros, la instal·lació ha guanyat 2.600 metres quadrats i s'han reformat 800 metres quadrats de l'espai existent.
L'ampliació permetrà ampliar, diversificar i millorar l'oferta d'activitats i donar resposta a la demanda actual. També es millora la qualitat i sostenibilitat ambiental d'aquest equipament esportiu municipal, ja que en les noves instal·lacions tècniques s'ha potenciat l'ús de les energies renovables.
La regidora va destacar que tot el procés constructiu s'ha realitzant sense que els usos de la instal·lació existent es veiessin afectats i els nous espais s'han integrat dins la instal·lació existent, sense modificar substancialment la funcionalitat del servei i els recorreguts anteriors. Per la seva banda, Toti Mumbrú va felicitar l'Ajuntament per l'esforç i l'encert d'apostar, en temps de crisi, per una inversió que acosta l'esport a totes les edats i va lloar l'emplaçament i la concentració d'instal·lacions a la Zona Esportiva de Vilafranca. Finalment, l'alcalde Pere Regull, va confessar ser un “fanàtic” de l'esport i es va mostrar molt satisfet de les noves instal·lacions. Va afirmar que l'ampliació del Complex Aquàtic era un exemple d'inversió ben feta, ja que és una instal·lació molt utilitzada pels ciutadans com ho demostren els més de 4.000 abonats que té, a banda dels usos per a natació escolar, del Club Natació Vilafranca, gent gran, etc.

Visites guiades
Per tal de donar a conèixer les noves instal·lacions i serveis del Complex Aquàtic, es van programat per al dissabte i diumenge de Fires de Maig , un seguit de visites guiades, per les quals van passar unes 160 persones. Cal destacar que la gran majoria d'aquestes persones no coneixien el Complex Aquàtic i no n'eren usuàries.

Més informació
© 2007 Ajuntament de Vilafranca del Penedès
C/ Cort, 14 - 08720 Vilafranca del Penedès Tel. 938920358
Última actualització: 18/05/2010


Segueix-nos a :