Hemeroteca

Traducció no oficial gentilesa de Google

Ets a: Inici >L'Ajuntament t'informa > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Ajuntament de Vilafranca del Penedès
12/05/2009

Anna Mongay i l’escola Arsenal, autors de les samarretes de la Festa Major d’enguany

Administradors FM2009

La samarreta es presentarà aquest cap de setmana a l’estand de Fires de Maig que els administradors situaran a l’exterior del Pavelló de la Gamba, al recinte firal.

Els administradors de la Festa Major de Vilafranca han presentat els diferents models de samarreta que es posaran a la venda aquest cap de setmana coincidint amb les Fires de Maig. L'estand dels administradors estarà situat a l'exterior del Pavelló de la Gamba i s'hi podran trobar les darreres novetats de la festa o informació dels grups ja confirmats del cartell de Festa Major.
També com cada any es posaran a la venda les samarretes que enguany s'han fet en dues versions. La infantil l'ha dissenyat la il·lustradora vilafranquina Anna Mongay i es podrà trobar en blanc i verd “festuc” i amb dos tipus dibuixos diferents. L'altre model de samarreta ha estat creat pels alumnes de l'Escola d'Art Arsenal a partir del disseny de les faixes que els administradors van presentar fa algunes setmanes amb de la idea del mateix equip de l'Arsenal. Aquesta altra sèrie de samarretes està disponible en blanc i negre i amb màniga o tirants.

Més música de primer nivell a la Festa
Els administradors han donat a conèixer també alguns dels nous noms confirmats del cartell de la Festa Major d'enguany que comptarà amb la presència d'un nombrós grup d'orquestres amb registres per a tots els gustos.
Entre les seleccionades hi ha formacions com la Cimarron, l'orquestra La Chata, el Tren de la Costa o el grup Cadillac, que compaginarà la seva actuació amb el grup TributAbba, un dels millors fent versions del grup suec. En l'apartat més jove destaquen les formacions Se Atormeta una Vecina i Ratman i Bobin, que protagonitzaran l'empalmada del 29 a la nit.
Una de les novetats de la festa en matèria musical serà la presència a Vilafranca el grup Les Tietes Queques, una formació d'Osona amb un repertori basat en versions funky-disco dels anys 80 incloent també el que en aquella època es va denominar so de Philadelphia.
El ball de cloenda el farà enguany l'orquestra Tàndem que serà l'encarregada de tancar la festa abans del castell de focs de comiat.
Les actuacions que han presentat els administradors se sumen a les ja conegudes de l'orquestra Maravella, el grup basc Oskorri, i els rumberos Gertrudis i Los Manolos, entre altres que s'estan acabant de tancar.
© 2007 Ajuntament de Vilafranca del Penedès
C/ Cort, 14 - 08720 Vilafranca del Penedès Tel. 938920358
Última actualització: 15/05/2009


Segueix-nos a :