Hemeroteca

Traducció no oficial gentilesa de Google

Ets a: Inici >L'Ajuntament t'informa > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Ajuntament de Vilafranca del Penedès
21/10/2009

Detenció per un presumpte delicte de violència de gènere

Dissabte passat una patrulla de la Policia Local va detenir, gràcies a la col·laboració ciutadana, un individu per la presumpta comissió d’un delicte de violència de gènere.

Els fets van produir-se a última hora del vespre quan una trucada telefònica alertava d'una presumpta agressió física a una dona al recinte de l'estació de RENFE.
Des de la Sala de Coordinació Operativa de la Policia Local es va comissionar una patrulla que, en arribar, va observar una dona estesa a terra i un home amb la samarreta estripada. Els agents van identificar les dues parts i, després d'entrevistar-se amb un testimoni dels fets, els agents van comprovar que l'home era l'exparella sentimental de la dona i que aquest l'havia agredit violentament.
Atès que la víctima havia estat agredida i es trobava en estat de gestació, els agents van requerir la presència d'una ambulància que va traslladar la dona fins a l'Hospital Comarcal.
Davant dels fets exposats, que podrien ser constitutius d'un presumpte delicte de violència de gènere, els agents van practicar la detenció del presumpte agressor, que va ser traslladat a les dependències de la Policia Local per instruir les diligències corresponents.
La persona detinguda té 31 anys, resideix a Vilobí del Penedès i respon a les inicials A.O.O.
© 2007 Ajuntament de Vilafranca del Penedès
C/ Cort, 14 - 08720 Vilafranca del Penedès Tel. 938920358
Última actualització: 21/10/2009


Segueix-nos a :