Hemeroteca

Traducció no oficial gentilesa de Google

Ets a: Inici >L'Ajuntament t'informa > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Ajuntament de Vilafranca del Penedès
12/07/2010

Conveni entre l’Ajuntament de Vilafranca i l’Associació de Donants de Sang de l’Alt Penedès

Signatura del conveni

El conveni té l’objectiu de donar suport a les activitats de sensibilització i foment de la donació de sang i col·laborar amb el Banc de Sang i Teixits i amb tots els organismes i entitats relacionats amb la transfusió sanguínia.

L'Ajuntament de Vilafranca del Penedès i l'Associació de Donants de Sang de l'Alt Penedès han signat aquest dilluns un conveni de col.laboració. El conveni ha estat signat per Pere Regull, alcalde de Vilafranca, i pel president de l'Associació de Donants de Sang, Xavier Raventós, i M. Àngels Matas, membre de la junta.
Segons el conveni, l'Ajuntament de Vilafranca facilitarà espais i la col·laboració de serveis municipals per dur a terme les jornades i campanyes de donació de sang (Unitat mòbil del BST, Maratons de donacions, ...) i en les activitats que, amb aquest objectiu, organitzi l'Associació de Donants de Sang de l'Alt Penedès.
L'Associació de Donants de Sang de l'Alt Penedès té la finalitat de promoure la donació de sang i plasma fent-ne la divulgació necessària mitjançant conferencies i reunions informatives. La sang cada vegada és més necessària. La transfusió de sang o dels seus derivats s'ha convertit en una part imprescindible en l'assistència sanitària actual.
Catalunya ha consolidat un model en la donació de sang basat en el treball conjunt i la col·laboració de l'associacionisme, l'administració i el Banc de Sang i de Teixits i en la posada en marxa de campanyes de sensibilització i de foment de valors solidaris.
© 2007 Ajuntament de Vilafranca del Penedès
C/ Cort, 14 - 08720 Vilafranca del Penedès Tel. 938920358
Última actualització: 12/07/2010


Segueix-nos a :