Hemeroteca

Traducció no oficial gentilesa de Google

Ets a: Inici >L'Ajuntament t'informa > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Ajuntament de Vilafranca del Penedès
14/05/2009

L’Ajuntament ofereix ajuts econòmics per assistir als casals d’estiu dels centres educatius de Vilafranca i vetlladores per infants amb discapacitat

L’Àrea de Serveis a les Persones de l’Ajuntament estudiarà i donarà resposta a les peticions d’ajuda que plantegin les famílies que vulguin inscriure els seus fills als casals d'estiu que organitzen els centres educatius de la Vila.

L'Àrea de Serveis a les Persones de l'Ajuntament de Vilafranca estudiarà i donarà resposta a les peticions d'ajuda que plantegin les famílies que pateixin situacions de precarietat econòmica, que estiguin empadronades al municipi i que vulguin inscriure els seus fills als casals d'estiu que organitzen els centres educatius de la Vila.
L'Ajuntament de Vilafranca vol garantir l'accés sense discriminacions de cap mena de tots els nens i nenes als casals d'estiu que s'organitzen a les diverses escoles de Vilafranca. Així, doncs, i malgrat que enguany no organitza directament el Casal d'Estiu, sinó que són les AMPA de diversos centres educatius les que se'n fan càrrec, l'Ajuntament de Vilafranca garantirà que cap nen o nena en quedi exclòs per raons econòmiques, tal i com s'havia fet durant els prop de trenta anys d'existència d'aquest tipus d'oferta de lúdica i educativa per als infants durant les vacances estiuenques. Així mateix, l'Ajuntament de Vilafranca donarà suport als infants que necessitin ajuda personal motivada per alguna dificultat física i psíquica mitjançant la figura de les vetlladores.
L'imprès de sol·licitud i les condicions generals per poder sol·licitar l'ajut es poden trobar a l'apartat de Tràmits d'aquesta web a partir del proper dilluns dia 18 de maig de 2009. Aquesta documentació també es pot recollir a l'Àrea de Serveis a les Persones, al carrer de Santa Maria, 2, 1a planta, els matins de 10 a 14 hores. 
La data límit per la presentació de les sol·licituds i el lliurament de la documentació que justifiqui la situació de dificultat (cal tenir uns ingressos econòmics per càpita inferiors a 7.140 €), el reconeixement oficial del grau de disminució de la Generalitat, etc., és el dia 29 de maig. S'haurà de presentar a la mateixa unitat administrativa de l'Àrea de Serveis a les Persones, aportant la justificació corresponent de la situació de dificultat. 

Més informació
© 2007 Ajuntament de Vilafranca del Penedès
C/ Cort, 14 - 08720 Vilafranca del Penedès Tel. 938920358
Última actualització: 18/05/2009


Segueix-nos a :