Hemeroteca

Traducció no oficial gentilesa de Google

Ets a: Inici >L'Ajuntament t'informa > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Ajuntament de Vilafranca del Penedès
18/05/2009

Conversa amb Jordi Llavina i tertúlies literàries a la biblioteca Torras i Bages

Jordi Llavina

Dintre les activitats que tindran lloc els propers dies a la biblioteca, cal destacar que aquest divendres 22 de maig hi haurà una conversa amb l’escriptor Jordi Llavina, per comentar la seva obra 'Ningú ha escombrat les fulles'.

Dintre les activitats que tindran lloc els propers dies a la Biblioteca Torras i Bages de Vilafranca cal destacar que aquest divendres 22 de maig, a 2/4 de 8 del vespre, hi haurà una conversa amb l'escriptor Jordi Llavina, per comentar la seva obra Ningú ha escombrat les fulles. És una activitat organitzada pel Servei de Català de Vilafranca
D'altra banda, dimarts 26 i dimecres 27 de maig, a 2/4 de 8 del vespre, hi haurà les habituals tertúlies literàries comentant aquesta vegada Engany, de Harold Pinter. Les persones inscrites a les tertúlies gaudiran d'un 25% de descompte en l'obra de teatre Traïció, de Harold Pinter, que es representarà al teatre Cal Bolet el proper diumenge 31 de maig. Cal inscriure's a la biblioteca i fer el pagament de les entrades prèviament a la data de l'espectacle.
© 2007 Ajuntament de Vilafranca del Penedès
C/ Cort, 14 - 08720 Vilafranca del Penedès Tel. 938920358
Última actualització: 18/05/2009


Segueix-nos a :