Hemeroteca

Traducció no oficial gentilesa de Google

Ets a: Inici >L'Ajuntament t'informa > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Ajuntament de Vilafranca del Penedès
12/05/2010

L’estand de l’Ajuntament de Vilafranca a les Fires de Maig presenta els principals projectes de renovació de la vila

(C) Wifred Llimona

Amb el lema “Renovem Vilafranca amb nous espais més oberts per a tothom. Projectes de millora d’espais i equipament 2009-2011”.

L'Ajuntament de Vilafranca presenta en l'estand institucional de les Fires de Maig al Recinte Firal, els projectes executats en el darrer any i els que es preveu portar a terme en el proper any 2011. Vilafranca ha transformat i renovat nous espais i equipaments. Aquestes intervencions només han fet que començar i continuaran amb més projectes, perquè la Vila disposi d'espais oberts per a tothom i d'equipaments que millorin la qualitat de vida i el benestar dels vilafranquins i les vilafranquines. L'objectiu de l'Ajuntament és que, amb el compromís i el civisme de tothom, Vilafranca llueixi i sigui agradable per viure-hi i per gaudir-ne amb tots els sentits. Entre els projectes ja executats que s'exposaran a l'estand, cal destacar els que es van poder finançar amb els fons FEIL de l'any 2009, l'aparcament de la rambla de Sant Francesc, l'enllaç de Santa Digna o el carrer de la Palma. Entre els que estan en execució actualment s'exposaran la nova urbanització de la rambla de Sant Francesc o dels carrers Graupera, Fuita i plaça de Lluís Via. Entre les obres previstes pels propers mesos hi ha els projectes inclosos en els fons FEOSL 2010, la nova urbanització dels carrers Pere el Gran i Abat Copons o diferents actuacions incloses en la Llei de Barris de l'Espirall.
En l'estand també hi haurà un viatge virtual en 3D per Vilafranca que es projectarà en una pantalla de TV, amb edificis històrics, la nova urbanització de la rambla Sant Francesc i la nova urbanització de la Plaça Fèlix Mestre. El viatge virtual és una iniciativa de l'Ajuntament de Vilafranca i de Barcelona Media.
© 2007 Ajuntament de Vilafranca del Penedès
C/ Cort, 14 - 08720 Vilafranca del Penedès Tel. 938920358
Última actualització: 12/05/2010


Segueix-nos a :