Hemeroteca

Traducció no oficial gentilesa de Google

Ets a: Inici >L'Ajuntament t'informa > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Ajuntament de Vilafranca del Penedès
07/05/2009

Dilluns se celebra a Vilafranca el Tercer Congrés de Mercats Municipals de la província de Barcelona

Acte de presentació La regidora M.Dolors Rius a l'acte de presentació que es va fer dimarts a Barcelona.

L'Oficina de Mercats i Fires Locals de l'Àrea de Comerç de la Diputació de Barcelona organitza aquesta trobada amb el lema “Mercats de proximitat, mercats globals”.

Dilluns vinent, dia 11 de maig, l'Auditori Municipal de Vilafranca del Penedès serà l'escenari del Tercer Congrés de Mercats Municipals que organitza la Diputació de Barcelona, en conveni amb l'Ajuntament de Vilafranca i amb la col·laboració de la Generalitat de Catalunya i l'IMMB (Institut de Mercats Municipals de Barcelona).
El Congrés va adreçat a càrrecs electes, personal tècnic, associacions de venedors i altres col·lectius interessats, i es desenvoluparà durant tota la jornada a l'Auditori Municipal de Vilafranca.
La novetat d'enguany és la projecció internacional del congrés, on es donaran diferents visions de la gestió de mercats del món: dels EEUU, d'Europa del nord i de la mediterrània. També s'exposaran les noves tendències dels mercats d'alimentació i el valor que s'atorga al producte de proximitat i, finalment, es debatrà sobre les noves regles del joc que afectaran al sector comercial d'Europa en matèria legislativa. En aquesta edició s'oferirà la possibilitat de seguir totes les sessions a través d'internet, així com poder formular preguntes per als ponents en temps real a través de la xarxa.
Al llarg del congrés s'exposaran diferents visions sobre els mercats d'arreu del món amb ponències sobre els Farmer Markets als Estats Units, sobre els mercats a la Mediterrània o sobre les noves tendències dels mercats d'alimentació a Europa. També s'exposaran experiències de reforma de mercats municipals com els de Tarragona o el mercat de la Carn de Vilafranca. A la tarda tindran lloc dues taules rodones, una sobre mercats, sostenibilitat i sobirania alimentària i una segona sobre les noves regles de joc del comerç a Europa i els mercats. Finalment es presentarà el llibre Els mercats en la configuració de la ciutat a Europa, a càrrec de Manel Guàrdia i José Luis Oyón, de la Universitat Politècnica de Catalunya. El Tercer Congrés de Mercats Municipals l'inauguraran a 2/4 de 10 del matí el president delegat de l'Àrea de Comerç de la Diputació de Barcelona, Xavier Florensa, i l'alcalde de Vilafranca, Pere Regull. A la cloenda, a 2/4 de 7 de la tarda, està previst que hi assisteixi el conseller de Governació de la Generalitat, Jordi Ausàs, i a continuació hi actuaran els Falcons de Vilafranca

Més informació
© 2007 Ajuntament de Vilafranca del Penedès
C/ Cort, 14 - 08720 Vilafranca del Penedès Tel. 938920358
Última actualització: 07/05/2009


Segueix-nos a :