Hemeroteca

Traducció no oficial gentilesa de Google

Ets a: Inici >L'Ajuntament t'informa > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Ajuntament de Vilafranca del Penedès
27/05/2010

Resultat del sorteig de 18 habitatges de lloguer de Protecció Oficial a Vilafranca

El soteig es va realitzar el passat dia 11 de maig a la sala Gran de l'Escorxador

L'Oficina Local d'Habitatge de l'Ajuntament de Vilafranca del Penedès i l'Institut Català del Sòl–ADIGSA de la Generalitat de Catalunya han iniciat el procés d'adjudicació de 18 habitatges de lloguer propietat d'ADIGSA a Vilafranca que en aquests moments no estan ocupats. Aquests habitatges, tots ells de protecció oficial, estan situats majoritàriament al barri de la Girada, en diferents promocions que ADIGSA ha portat a terme. La majoria dels habitatges que se sortejaran són d'una i de dues habitacions amb una superfície útil que va dels 45 als 55 m2 aproximadament. 

El requisits per a sol·licitar la participació en aquesta convocatòria eren ser major d'edat, tenir una antiguitat d'empadronament continuada de 3 anys al municipi de Vilafranca, no ser propietari ni usufructuari de cap habitatge i tenir uns ingressos mínims establerts de 8.000 euros a l'any i no superiors a 5,5 vegades l'IPREM, variant en funció del nombre de membres de la unitat de convivència.

Per consultar les NORMES PARTICULARS clicar aquí.

El sorteig es va realitzar el dia 11 de maig a les 18 hores a la sala Gran de l'Escorxador.

Els llistats d'adjudicataris, reserva i llista d'espera es poden consultar a l'Oficina Local de l'Habitatge, al carrer dels Banys, núm. 11, de dilluns a divendres, de 10 del matí a 2 del migdia i dilluns i dimecres, de 5 a 7 de la tarda, a la pàgina web www.adigsa.cat  o bé cliclant aquí.

© 2007 Ajuntament de Vilafranca del Penedès
C/ Cort, 14 - 08720 Vilafranca del Penedès Tel. 938920358
Última actualització: 27/05/2010


Segueix-nos a :