Hemeroteca

Traducció no oficial gentilesa de Google

Ets a: Inici >L'Ajuntament t'informa > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Ajuntament de Vilafranca del Penedès
27/05/2009

Dilluns dia 8 de juny hi haurà la sessió d'audiència sobre el pressupost municipal del 2009

Aquesta sessió, que anirà a càrrec de membres de l’equip de govern, es farà prèviament a l’aprovació inicial del pressupost per part del ple municipal que s’ha de celebrar el proper dia 16 de juny.

El proper dilluns 8 de juny, a les 8 del vespre, se celebrarà a la Casa de la Vila la sessió d'audiència pública d'exposició del projecte de pressupost municipal per a l'any 2009. Aquesta sessió, que anirà a càrrec de membres de l'equip de govern, es farà prèviament a l'aprovació inicial del pressupost per part del ple municipal que s'ha de celebrar el proper dia 16 de juny.
Les audiències públiques són un instrument d'informació i de participació ciutadana previst en el Reglament Orgànic Municipal (ROM). Poden versar sobre qualsevol matèria de competència municipal i se celebren amb l'objectiu que les entitats i els ciutadans interessats puguin rebre oralment de l'Ajuntament informació de certes actuacions o puguin formular verbalment els seus suggeriments o propostes. Les sessions d'audiència són públiques i estan obertes a la participació de qualsevol ciutadà o ciutadana.
© 2007 Ajuntament de Vilafranca del Penedès
C/ Cort, 14 - 08720 Vilafranca del Penedès Tel. 938920358
Última actualització: 27/05/2009


Segueix-nos a :