Hemeroteca

Traducció no oficial gentilesa de Google

Ets a: Inici >L'Ajuntament t'informa > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Ajuntament de Vilafranca del Penedès
23/07/2010

Lliurament del premi del concurs d’idees per a la font de la plaça Pau Casals de l’Espirall

Acte de lliurament del premi Les guanyadores Marta Miravet i Marta Milà amb l'alcalde de Vilafranca, Pere Regull, i la regidora de Barris, M.Dolors Rius.

L’alcalde de Vilafranca va entregar el premi a Marta Miravet i Marta Milà, durant la inauguració de l’exposició ‘Manualitats’ de les festes del barri de l'Espirall 2010.

L'Ajuntament de Vilafranca del Penedès ha lliurat el premi a les guanyadores del Concurs d'idees per a la font de la plaça Pau Casals, Marta Miravet i Marta Milà, durant la inauguració de l'exposició ‘Manualitats' que el Casal de la Dona presenta en el marc de les festes del barri de l'Espirall. L'Alcalde de Vilafranca, Pere Regull, i la regidora de Barris, M. Dolors Rius, van fer lliurament del premi de 600 euros simbolitzat amb una làmina commemorativa amb una fotografia del barri.
El concurs, convocat pel servei de Cultura i el servei de Barris de l'Ajuntament de Vilafranca conjuntament amb la comissió ‘El Nostre Entorn' del Projecte d'Intervenció Integral al barri de l'Espirall, pretenia fer un homenatge a la figura de Pau Casals i incorporar-ne una referència a la plaça que duu el seu nom. El jurat, reunit el passat 29 d'abril, va premiar la proposta de Marta Miravet i Marta Milà que amb el nom “Espiralls de cordes pinçades, aproximació a la idea a partir de la reinterpretació del significat dels mots” destaca per la força plàstica i simplicitat de línies. El projecte fa una referència explícita a l'instrument del mestre Pau Casals, el violoncel, i una referència conceptual de l'Espirall basada en el seu significat literal. Destaquen també les elevades possibilitats d'execució de la idea tal i com es presenta. La realització de l'obra seleccionada anirà a càrrec de l'Ajuntament de Vilafranca del Penedès, que en farà les adaptacions necessàries i proposarà el material d'execució per a la seva ubicació a la via pública amb el major grau possible de fidelitat a l'obra original.
Fotografies del barri
L'exposició ‘Manualitats', que es pot visitar al local de la plaça del Doctor Bonet, es complementa amb un espai fotogràfic, iniciativa de la comissió ‘Gent del Barri' del Projecte d'Intervenció Integral al barri de l'Espirall. Es presenten 16 fotografies que han realitzat els mateixos veïns, acompanyades de textos també seus. Al costat, es pot visualitzar un recull audiovisual de les 26 propostes presentades al concurs d'idees per a la font de la plaça Pau Casals, destacant la guanyadora “Espiralls de cordes pinçades, aproximació a la idea a partir de la reinterpretació del significat dels mots”.
© 2007 Ajuntament de Vilafranca del Penedès
C/ Cort, 14 - 08720 Vilafranca del Penedès Tel. 938920358
Última actualització: 26/07/2010


Segueix-nos a :