Hemeroteca

Traducció no oficial gentilesa de Google

Ets a: Inici >L'Ajuntament t'informa > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Ajuntament de Vilafranca del Penedès
17/05/2010

El 24 de maig s’obren les preinscripcions per participar a la Festa Major dels Petits 2010 que ofereix 347 places

(C)Toni Galitó

Hi haurà un període de preinscripció en el que es recolliran les dades de tots els infants que hi volen participar i es farà un sorteig de les lletres a partir de les quals es començaran a fer les inscripcions.

S'ha obert el procés d'inscripció per participar a la Festa Major dels Petits 2010 que enguany ofereix 347 places a banda dels Falcons, els Xicots i Castellers de Vilafranca, així com els tabals dels Diables, que tenen places il·limitades.
El sistema d'inscripció serà el mateix que l'any passat, després dels canvis que s'hi van introduir amb l'objectiu millorar-ne el funcionament. Així, hi haurà un període de preinscripció en el que es recolliran les dades de tots els infants que hi volen participar i es farà un sorteig de les lletres a partir de les quals es començaran a fer les inscripcions seguint un ordre alfabètic. Les butlletes d'inscripció de la Festa Major dels Petits es trobaran a l'Ajuntament, a la Biblioteca i a l'Escorxador, i també es distribuiran a tots els centres escolars de la vila entre el 17 i el 21 de maig.
El període de preinscripció serà del 24 de maig al 4 de juny. Per a fer la preinscripció s'haurà de lliurar la butlleta de preinscripció omplerta i signada pel pare/mare/tutor/tutora de l'infant al Servei de Cultura de l'Ajuntament, al carrer Escorxador, 19-21, de dilluns a divendres de 9 a 14h i de 17 a 21h.
El dimarts 8 de juny, a les 20h, a la Sala d'Actes de l'Escorxador es farà el sorteig públic de les lletres a partir de les quals es començaran a fer les inscripcions. D'acord amb el resultat, es farà una taula d'horaris d'inscripció seguint un ordre alfabètic. Aquesta informació es publicarà als mitjans de comunicació entre el 10 i el 16 de juny i també al grup de facebook de la Festa Major dels Petits.
El divendres 18 i el dissabte 19 de juny hi haurà les inscripcions a l'Escorxador en els horaris a partir del resultat del sorteig i la previsió del nombre de persones que es poden atendre en cada franja horària. Els pares hauran de portar omplertes i signades les butlletes d'inscripció indicant el ball en què es desitja ballar. En cas que el ball que s'ha escollit estigui ple, se n'oferirà un altre en el mateix moment de la inscripció. Per a fer la inscripció serà imprescindible haver fet la preinscripció. Tant en la preinscripció com a la inscripció només es podrà portar una butlleta per infant llevat dels casos en què aquests siguin germans. 
Per participar a la Festa Major dels Petits, serà imprescindible cenyir-se als mínims d'edat i barems físics establerts a la graella que es pot consultar a les butlletes i no es podrà faltar a més de quatre assaigs. Aquesta graella inclou les edats mínimes i màximes per participar a cada ball, el nombre de places que s'ofereixen i el nombre d'assaigs que es fan.

* Descarrega't aquí:
La butlleta d'inscripció
Les condicions de participació

Més informació
© 2007 Ajuntament de Vilafranca del Penedès
C/ Cort, 14 - 08720 Vilafranca del Penedès Tel. 938920358
Última actualització: 18/05/2010


Segueix-nos a :