Hemeroteca

Traducció no oficial gentilesa de Google

Ets a: Inici >L'Ajuntament t'informa > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Ajuntament de Vilafranca del Penedès
12/05/2010

Un trio de l’Escola Municipal de Música M. Dolors Calvet de Vilafranca rep una menció d’honor en el 25è Concurs juvenil de música de cambra i lied de Berga

Concert

Joan Torres, Laura Echevarria i Arnau Rossell van participar el cap de setmana passat en el 25è Concurs de Música de cambra i lied de Berga en la categoria per a joves d’una mitjana d’edat de 15 anys.

Aquesta formació de piano, flauta travessera i violoncel va interpretar un programa amb dues obres: Carolan's Air, popular irlandesa i Oblivion d'Astor Piazzolla. El jurat va atorgar un Primer premi ex aequo a dos duets de piano a 4 mans i la Menció d'Honor per al trio de Vilafranca.
L'altre grup de l'escola que hi va participar va ser el duo format per Aina Calvet, flauta de bec, i Víctor Quintas, piano, amb una excel.lent interpretació, tot i que no van ser premiats.

Concert de primavera de l'EMM
D'altra banda, el proper dia 22 de maig, a les 12 del migdia, tindrà lloc a l'Auditori Municipal de Vilafranca, el Concert de Primavera de l'Escola Municipal de Música Maria Dolors Calvet.
En aquest concert hi intervindran els més petits de l'escola. Primerament, seran els tallers de l'escola els que interpretaran les seves peces. Concretament el taller de guitarres, el taller de vent, el taller de corda, el taller de combo i el taller de percussió i teclats. Després de les intervencions d'aquests alumnes, serà el moment de la cantata dels alumnes de pre-llenguatge anomenada el Ball sense un badall. Aquesta és una cantata de música tradicional catalana, on els alumnes cantaran i ballaran cançons populars i estaran acompanyats per professors de l'escola.
© 2007 Ajuntament de Vilafranca del Penedès
C/ Cort, 14 - 08720 Vilafranca del Penedès Tel. 938920358
Última actualització: 12/05/2010


Segueix-nos a :