Hemeroteca

Traducció no oficial gentilesa de Google

Ets a: Inici >L'Ajuntament t'informa > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Ajuntament de Vilafranca del Penedès
13/07/2010

Conveni entre el SOC i la Fundació Inform per desenvolupar el programa SEFED

El Govern de la Generalitat de Catalunya va aprovar la setmana passada el conveni que properament hauran de signar la Consellera de Treball i la Fundació Inform per al finançament i desenvolupament del programa SEFED.

Mitjançant aquest conveni el SOC (Servei d'Ocupació de Catalunya) donarà suport a un total de 21 programes SEFED, 17 dels quals són d'iniciativa municipal i 4 que corresponen a diversos centres de formació, amb una aportació total de 2.200.000 €.
A l'Ajuntament de Vilafranca del Penedès li corresponen un total de 79.845,70 € per a la realització de les accions del programa SEFED el segon semestre de 2010. Cal recordar que les accions corresponents al primer semestre d'enguany, han estat finançades, en el cas de Vilafranca i d'altres municipis de la xarxa Inform, per una subvenció del Ministeri de Treball i Immigració.
SEFED (Simulació d'Empreses amb Finalitat Educativa) és un programa que es desenvolupa i coordina des del Servei de Foment de l'Ocupació–La Fassina i es dedica a la formació en l'especialitat d'administratiu polivalent per a PIMES, a partir de la metodologia de la simulació d'empreses. El programa preveu 644 hores de formació en les quals es reprodueixen per simulació els diversos processos que es realitzen en una empresa real. RAÏMIVI és l'empresa simulada que té el programa SEFED a Vilafranca i es dedica, com és freqüent al nostre entorn, al sector de l'elaboració de vins i brandis.
L'Ajuntament de Vilafranca va ser promotor del programa i de la xarxa SEFED i fundador, amb Sant Pere de Ribes de la Fundació Inform. Per la seva banda, amb més de 20 anys de trajectòria, el programa SEFED a Vilafranca, ha mantingut un molt bon nivell d'inserció laboral de les persones que participen, aproximant-se a una mitjana del 70 %.
Les accions corresponents al segon semestre de 2010 del SEFED de Vilafranca es van posar en marxa el passat 17 de juny amb la participació de 28 alumnes.
© 2007 Ajuntament de Vilafranca del Penedès
C/ Cort, 14 - 08720 Vilafranca del Penedès Tel. 938920358
Última actualització: 13/07/2010


Segueix-nos a :