Hemeroteca

Traducció no oficial gentilesa de Google

Ets a: Inici >L'Ajuntament t'informa > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Ajuntament de Vilafranca del Penedès
09/10/2009

El Casal d’Avis de l’Espirall passarà a ser de gestió municipal

Casal d'avis de l'Espirall

El regidor de Gent Gran Fernando García ja ha iniciat contactes amb tots els grups municipals per acabar de donar forma al conveni que hauria d’aprovar el consistori en el proper ple.

El regidor de Gent Gran de l'Ajuntament de Vilafranca, Fernando García, ha anunciat la intenció de portar al ple municipal d'aquest mes d'octubre un conveni amb Caixa Penedès, per tal que la gestió del Casal d'Avis que aquesta entitat d'estalvi té al carrer Gelida, al barri de l'Espirall, passi a ser gestionat per l'Ajuntament.
Fernando García ja ha iniciat contactes amb tots els grups municipals per acabar de donar forma al conveni que hauria d'aprovar el consistori en el proper ple. El regidor de Gent Gran ha donat rellevància a la possibilitat que l'Ajuntament acabi gestionant el Casal d'Avis de l'Espirall per diversos motius. En primer lloc perquè suposarà que l'equipament estigui a disposició de totes les persones grans de l'Espirall, sense distinció pel fet de cobrar la pensió per una o altra entitat bancària. A més el casal podria ampliar els horaris d'obertura que actualment s'ofereixen i diversificar les activitats que s'organitzen per donar un millor servei a la gent gran del barri de l'Espirall.
Un altre aspecte important que destaca Fernando García amb la gestió municipal del Casal d'Avis de l'Espirall és el fet que s'hi podrà encabir l'oficina de gestió del projecte de la Llei de Barris. Aquesta ubicació permetrà un estalvi econòmic important per a l'Ajuntament.
El regidor de Gent Gran, Fernando García, s'ha mostrat esperançat de poder tirar endavant, amb el suport d'altres grups municipals, aquest projecte tan beneficiós per al barri de l'Espirall i ha explicat que el Casal d'Avis quedaria inclòs dins la regidoria de Gent Gran, que va agafant forma de mica en mica i properament estrenarà noves dependències al carrer Vidal, a peu de carrer i més accessibles.
© 2007 Ajuntament de Vilafranca del Penedès
C/ Cort, 14 - 08720 Vilafranca del Penedès Tel. 938920358
Última actualització: 09/10/2009


Segueix-nos a :