Hemeroteca

Traducció no oficial gentilesa de Google

Ets a: Inici >L'Ajuntament t'informa > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Ajuntament de Vilafranca del Penedès
27/05/2009

La Sala d’Estudi Sant Joan amplia de nou l’horari de funcionament durant el període d’exàmens universitaris de final de curs

De l'1 de juny al 10 de juliol, la sala farà horari de dilluns a diumenge de 10h del matí a 12h de la nit de manera continuada.

A partir del proper dilluns dia 1 de juny i fins al 10 de juliol, ambdós dies inclosos, la sala d'estudi Sant Joan (a la plaça de Sant Joan, 2) torna a ampliar el seu horari de funcionament, que serà de dilluns a diumenge, de les 10 del matí fins les 12 de la nit de manera continuada. Aquesta ampliació horària coincideix amb l'inici del període d'exàmens de la majoria d'universitats catalanes, corresponents al segon quatrimestre del curs actual.
La Sala d'estudi Sant Joan forma part de la Xarxa Municipal de Sales d'Estudi de Vilafranca del Penedès, juntament amb les sales d'estudi ubicades als instituts Eugeni d'Ors i Milà i Fontanals i la de l'escola Pau Boada. El funcionament d'aquestes sales s'adequa al curs escolar, tan d'universitaris com d'estudiants de secundària i cicles formatius, oferint un servei continuat de suport a l'estudi lliure del jove estudiant al llarg el curs.
La sala d'estudi Sant Joan, a banda de ser un recurs municipal per a l'estudi lliure, disposa dels següents serveis complementaris: connexió wifi gratuïta, 5 punts d'accés a internet i un fons bibliogràfic bàsic de suport.
Per a més informació, podeu posar-vos en contacte amb l'Oficina Tècnica de Joventut de l'Ajuntament de Vilafranca del Penedès, a través del telèfon 938.920.808, o bé a través del correu electrònic joventut@vilafranca.org. També podeu resoldre tots aquells dubtes i opinions que considereu adients, dirigint-vos directament al personal responsable de la sala durant el seu horari de funcionament.
També es pot trobar tota la informació relacionada amb l'àmbit acadèmic i formatiu a través del web municipal especialitzat en informació juvenil www.siaj.net
© 2007 Ajuntament de Vilafranca del Penedès
C/ Cort, 14 - 08720 Vilafranca del Penedès Tel. 938920358
Última actualització: 27/05/2009


Segueix-nos a :