Hemeroteca

Traducció no oficial gentilesa de Google

Ets a: Inici >L'Ajuntament t'informa > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Ajuntament de Vilafranca del Penedès
02/10/2009

Obertes les inscripcions al IV Curs sobre la Unió Europea a Vilafranca

El curs d’enguany estarà dedicat a la política exterior de la Unió Europea i cadascuna de les sessions analitzarà les relacions que la UE manté amb diferents zones geogràfiques del món.

Ja estan obertes les inscripcions al IV Curs sobre la Unió Europea que es farà a Vilafranca aquest proper mes de novembre. L'Ajuntament, a través del Servei de Relacions Internacionals i Cooperació, organitza aquest curs que aquesta vegada portarà per títol “Política Exterior de la Unió Europea” i tindrà lloc els dimarts 3, 10, 17 i 24 de novembre, a l'IES Milà i Fontanals, entre 2/4 de 8 i les 9 del vespre.
El curs d'enguany estarà dedicat a la política exterior de la Unió Europea i cadascuna de les sessions analitzarà les relacions que la UE manté amb diferents zones geogràfiques del món, concretament l'Àfrica, l'Àsia, la Mediterrània i l'Amèrica Llatina.
El curs, que s'adreça a la població en general, és una iniciativa que es va emprendre l'any 2006 amb la finalitat d'oferir als ciutadans i ciutadanes unes jornades formatives i informatives sobre la Unió Europea a Vilafranca, a través de l'experiència i els coneixements de diferents professionals i experts de l'àmbit europeu.
Per a informació i inscripcions cal adreçar-se al Servei de Relacions Internacionals i Cooperació, al tel. 93 818 01 37 i al correu electrònic relacionseuropees@vilafranca.org. La data límit per inscriure's al curs és el 28 d'octubre

Butlleta d'inscripció (format pdf)
© 2007 Ajuntament de Vilafranca del Penedès
C/ Cort, 14 - 08720 Vilafranca del Penedès Tel. 938920358
Última actualització: 06/10/2009


Segueix-nos a :