Hemeroteca

Traducció no oficial gentilesa de Google

Ets a: Inici >L'Ajuntament t'informa > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Ajuntament de Vilafranca del Penedès
14/07/2010

Es clou el projecte “Teatre Gran a Vilafranca” amb gran èxit de participació

(c) Casal

Uns 800 persones van assistir entre les dues representacions al saló teatre del Casal per gaudir de “Ja en tenim prou”, l’obra de teatre que els participants en el projecte han representat.

El cap de setmana passat, amb les representacions de dissabte i diumenge, s'ha posat punt i final a l'activitat “Teatre Gran a Vilafranca”, un projecte que ha estat possible gràcies al conveni de col·laboració establert entre l'Ajuntament de Vilafranca i el Casal Societat La Principal.
“Teatre Gran” va començar fa uns mesos com un projecte elaborat per l'escola de Teatre del Casal, sota la direcció de Marina Mestres, amb la participació i suport de la regidoria de la Gent Gran. Han participat en aquesta activitat una vintena de persones més grans de 65 anys que durant aquests mesos han treballat de valent per portar a escena una obra de teatre que han escrit ells mateixos.
L'èxit de l'activitat ha sobrepassat totes les expectatives. Segons la regidoria de Gent Gran l'èxit no ha consistit sols en aconseguir una bona representació, que també, sinó també en la participació d'aquest grup de persones que han sortit reforçades en la seva vida personal. Un èxit també refermat per la petició per part d'un gran nombre de persones que, encara que només hagin participat en el projecte com espectadors, perquè es torni a repetir l'experiència.
La regidoria de la Gent Gran de l'Ajuntament de Vilafranca ha agraït molt especialment al Casal i a la directora de l'obra Marina Mestres la seva tasca per fer possible el projecte i ha destacat que l'objectiu és ara continuar treballant per trobar complicitats per endegar iniciatives que ajudin a la gent gran.
Penedès TV ha anat seguint el procés d'aprenentatge dels participants en el projecte a través de 26 assaigs que s'han pogut seguir setmana a setmana a través del programa elaborat per la productora vilafranquina Punt TV. Els darrers programes es podran veure per Penedès TV aquest dimecres 14 i el proper dimecres 21 de juliol.
© 2007 Ajuntament de Vilafranca del Penedès
C/ Cort, 14 - 08720 Vilafranca del Penedès Tel. 938920358
Última actualització: 14/07/2010


Segueix-nos a :