Hemeroteca

Traducció no oficial gentilesa de Google

Ets a: Inici >L'Ajuntament t'informa > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Ajuntament de Vilafranca del Penedès
21/05/2009

Una alumna vilafranquina del Pla de Transició al Treball fa una estada formativa a Itàlia

Intercanvi

Un grup de 20 joves del Pla de Transició al Treball, de diversos perfils professionals i de diferents indrets de Catalunya, entre els quals hi participa una alumna del PTT-PQPI de Vilafranca, estan duent a terme una estada formativa a Settimo (Torí).

El Pla de Transició al Treball és una tipologia de Programa de Qualificació Professional Inicial, que organitza el Departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya, en col.laboració amb l'Ajuntament de Vilafranca del Penedès.
Durant l'estada a Settimo els joves catalans fan pràctiques en empreses de la seva especialitat professional, així com classes d'iniciació a la llengua i cultura italiana i visites i activitats per conèixer el patrimoni cultural de la ciutat de Torí i la regió piamontesa.
Aquestes estades formatives en pràctiques a empreses de l'estranger, els permeten completar competències professionals, però també ampliar el seu bagatge cultural, establir noves relacions socials i desenvolupar l'esperit d'iniciativa i la seva autonomia personal. 
© 2007 Ajuntament de Vilafranca del Penedès
C/ Cort, 14 - 08720 Vilafranca del Penedès Tel. 938920358
Última actualització: 21/05/2009


Segueix-nos a :