Hemeroteca

Traducció no oficial gentilesa de Google

Ets a: Inici >L'Ajuntament t'informa > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Ajuntament de Vilafranca del Penedès
20/05/2009

Presentació del nou disc d’Anna Roig i L’ombre de ton chien aquest divendres a l’Auditori Municipal de Vilafranca

Anna Roig i L'ombre de ton chien

El concert comptarà amb les col·laboracions de Pere Agramunt (La Brigada), Guillaume Dussaby “Filibil”, Josep Maria Martí (tiorba) i Raimon Benach (percussions).

Divendres, 22 de maig, a l'Auditori Municipal de Vilafranca tindrà lloc el concert de presentació del nou disc d'Anna Roig i L'ombre de ton chien. Una assassina en sèrie, la musa d'un poeta que ha deixat d'escriure, una parella d'ancians que es troben en una agència matrimonial, mariners i sirenes, un enamorat silenciós... Situacions i personatges que l'Anna Roig i L'ombre de ton chien ens descobreixen en forma de cançó.
Combinant amb tota naturalitat el català i el francès, i amb una posada en escena de caire teatral, el seu nou treball discogràfic esdevé una proposta innovadora en el panorama musical català.
Anna Roig i L'ombre de ton chien és la maduració de dos projectes, el de l'Anna Roig com a cantautora, i el de L'ombre de ton chien com a grup. Ja fa més de tres anys que l'Anna Roig recorre els escenaris catalans amb L'ombre de ton chien, versionant grans clàssics de la Cançó Francesa. Després de tres anys en que el seu espectacle ha tingut una gran acceptació per part del públic, L'ombre de ton chien han decidit fer un pas endavant en el seu treball, passant de versionar cançons a treballar a partir d'un repertori propi, basat en les cançons de l'Anna.
L'ombre de ton chien està format per Anna Roig a la veu, Magí Batalla a la guitarra, Carles Sanz als teclats, Carles Munts al contrabaix i Ricard Parera a la bateria. Cinc músics que es complementen per a presentar un projecte musical de molta qualitat, amb arranjaments vitals i eclèctics que abarquen sense complexos sonoritats tant del jazz com del pop.
Produït per Magí Batalla (productor del cantautor Cesk Freixas, entre d'altres) i masteritzat per Ferran Conangla (Maria del Mar Bonet, Estanislau Verdet), el disc d'Anna Roig i L'ombre de ton chien compta amb la col·laboració d'en Pere Agramunt (de la banda emergent La Brigada) i del músic francès Guillaume Dussably "Filibil". Tots dos seran presents al concert, que comptarà també amb la col·laboració de Josep Maria Martí a la tiorba i de Raimon Benach a les percussions.
© 2007 Ajuntament de Vilafranca del Penedès
C/ Cort, 14 - 08720 Vilafranca del Penedès Tel. 938920358
Última actualització: 20/05/2009


Segueix-nos a :