Hemeroteca

Traducció no oficial gentilesa de Google

Ets a: Inici >L'Ajuntament t'informa > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Ajuntament de Vilafranca del Penedès
27/10/2009

Unes 200 persones assisteixen a l’estrena del documental ‘Tothom per un barri’ sobre l’Espirall

Presentació Tothom per un barri El grup de veïns i veïnes protagonistes del documental

El documental ‘Tothom per un barri’, impulsat des de la comissió ciutadana Gent del barri del projecte d’intervenció integral a l’Espirall, es va estrenar dissabte passat amb una bona assistència de públic que va destacar l’emotivitat de la pel·lícula.

Unes 200 persones van acostar-se a l'església de Nostra Senyora de Montserrat per veure per primer cop aquest documental, que mostra diferents visions del barri des de l'experiència viscuda, els sentiments actuals i els desigs de futur de la trentena de veïns i veïnes que hi intervenen.
La regidora de Barris de l'Ajuntament de Vilafranca, Maria Dolors Rius, va presidir l'acte, assenyalant la bona feina que s'està fent des dels grups de participació ciutadana creats en el marc del projecte de Llei de Barris. També hi van intervenir Ascen Cámara i Àngel Lumbreras com a portaveus de la comissió ciutadana ‘Gent del Barri'. Ells van explicar que el seu treball a la comissió és en benefici del barri i del seu veïnat i van convidar a tots els que ho vulguin a formar-ne part.
Després de la projecció de la pel·lícula, realitzada per la productora Punt TV i amb una durada de 25 minuts, es va fer un acte de reconeixement als protagonistes de ‘Tothom per un barri', com a agraïment a la seva col·laboració desinterassada que ha fet possible la realització del documental. A la pel·lícula, ells comparteixen amb l'espectador les seves vivències personals. Són joves, infants, adults i gent gran que repassen la seva relació amb el barri, com el recorden, com l'han vist créixer i com desitgen que evolucioni. Es tracten aspectes com la immigració, el comerç, l'educació, la salut,... opinions que en el seu conjunt conformen la identitat de l'Espirall de Vilafranca, un barri amb personalitat pròpia.
‘Tothom per un barri' es projectarà de nou aquest dijous 29 de novembre, a les 19,30 hores a l'Escorxador, dins del programa Solidaritats 2009.
© 2007 Ajuntament de Vilafranca del Penedès
C/ Cort, 14 - 08720 Vilafranca del Penedès Tel. 938920358
Última actualització: 27/10/2009


Segueix-nos a :