Hemeroteca

Traducció no oficial gentilesa de Google

Ets a: Inici >L'Ajuntament t'informa > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Ajuntament de Vilafranca del Penedès
13/05/2009

Xerrades sobre les joguines i com conduir la pròpia vida a la biblioteca Torras i Bages

Començarà amb una conferència amb el títol Quines joguines comprar?, a càrrec d’Isabel Sanagustí que aportarà l'experiència professional diària en una botiga de joguines.

La biblioteca Torras i Bages organitza dues conferències dintre de l'activitat “Tot l'any lectura”. La primera serà el proper dissabte 16 de maig, a les 11 del matí, dins del cicle d'activitats per a pares i mares. Hi haurà una conferència amb el títol Quines joguines comprar?, a càrrec d'Isabel Sanagustí. En aquesta conferència es parlarà de què és el que ens pot fer decantar cap a una joguina o una altra, què busquem quan comprem una joguina a algun infant o per què poden ser influents en el desenvolupament del nens/es els objectes amb que juga. Aquests i altres temes es tractaran en aquesta xerrada des del punt de vista de l'experiència professional diària en una botiga de joguines. 

L'altra xerrada serà dijous 21 de maig, a 2/4 de 8 del vespre, dins el cicle "Benestar" en que la formadora en coaching, Sívia Pallerola, tractarà sobre Conduir la pròpia vida. Es tracta d'una xerrada que, mitjançant el llenguatge verbal i no verbal, descobreix el meravellós món de saber fer-se preguntes útils, els jocs d'autoconeixement, les metàfores, els cinc sentits, imatges, música, olors i sensacions. Incorporant, entre d'altres, tècniques de PNL (programació neurolingüística), pretén fer de "guia" al llarg del camí entre la nostra situació actual i la situació desitjada. Sílvia Pallerola va entrar a treballar en una gran empresa als 18 anys, fins que un dia va decidir canviar de vida. A partir d'aleshores es va posar a estudiar l'ésser humà des del punt de vista PNL (programació neurolingüística) i va iniciar-se en el coaching, ciència de la qual ara és professora en diversos equipaments i centres.
© 2007 Ajuntament de Vilafranca del Penedès
C/ Cort, 14 - 08720 Vilafranca del Penedès Tel. 938920358
Última actualització: 13/05/2009


Segueix-nos a :