Hemeroteca

Traducció no oficial gentilesa de Google

Ets a: Inici >L'Ajuntament t'informa > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Ajuntament de Vilafranca del Penedès
27/10/2009

Aquest mes de novembre comencen els treballs de manteniment del paviment del Centre Vila

La Parellada

La primera fase s’allargarà fins al 4 de desembre i els treballs s’aturaran fins al 18 de gener, quan es reprendrà l’actuació de millora.

El proper dilluns dia 2 de novembre s'iniciaran els treballs de manteniment puntual de les lloses trencades del paviment del Centre Vila. L'actuació, que consisteix en la substitució de les rajoles malmeses, es durà a terme en dues fases. La primera s'allargarà fins al 4 de desembre i inclourà la reparació del paviment de les places de la Vila i de Sant Joan, la plaça de la Constitució, el carrer de Sant Joan, el carrer de Puigmoltó (en el tram que és illa de vianants) i la plaça del Carme.
Entre el 5 de desembre de 2009 i el 17 de gener de 2010 es farà una aturada dels treballs, per no interferir amb la campanya comercial de Nadal. La segona fase es reprendrà el 18 de gener en els carrers següents: el carrer de la Parellada, la plaça de Jaume I, el carrer de la Cort (entre el carrer del Coll i el carrer de Santa Maria), la plaça de Santa Maria, el carrer de la Indústria, el carrer de la Font (entre el carrer de la Parellada i carrer del Carme) i el carrer dels Ferrers
Cadascuna de les actuacions tindrà una durada prevista d'una setmana. Tota la intervenció tindrà una durada aproximada de 14 setmanes.
© 2007 Ajuntament de Vilafranca del Penedès
C/ Cort, 14 - 08720 Vilafranca del Penedès Tel. 938920358
Última actualització: 27/10/2009


Segueix-nos a :