Hemeroteca

Traducció no oficial gentilesa de Google

Ets a: Inici >L'Ajuntament t'informa > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Ajuntament de Vilafranca del Penedès
06/05/2009

Concert d’alumnes de l’Escola Municipal de Música M. Dolors Calvet de Vilafranca

El concert tindrà lloc a l’Auditori Montserrat Junyent de l’Ateneu Municipal i l’entrada és gratuïta i oberta al públic en general.

Com ja és habitual en el decurs del curs acadèmic, l'Escola Municipal de Música ofereix als seus alumnes la possibilitat de pujar a l'escenari per mostrar el treball que s'ha fet a l'aula durant el curs escolar.
El dimarts dia 12 de maig, a 2/4 de 8 del vespre, hi haurà un concert d'alumnes de nivell i de diferents especialitats. Hi intervindran Genís Laguna a la guitarra elèctrica acompanyat pel seu professor Xavi Díaz interpretant Sofly as in morning sunrise. Berenguer Montserrat i Jaume Sonet, pianistes, interpretaran obres de Beethoven, Heller, Haydn i Bartók. Seguidament, la flautista Carla Pujol, acompanyada per Montse Rios al piano, tocarà un Vals de Sergio Arraigada. Per finalitzar, el grup de cambra format per Joan Torres, Laura Echevarría i Arnau Rosell, piano, flauta travessera i violoncel, interpretaran una cançó i dansa popular irlandesa i Verano Porteño d'Astor Piazzolla.
© 2007 Ajuntament de Vilafranca del Penedès
C/ Cort, 14 - 08720 Vilafranca del Penedès Tel. 938920358
Última actualització: 06/05/2009


Segueix-nos a :