Hemeroteca

Traducció no oficial gentilesa de Google

Ets a: Inici >L'Ajuntament t'informa > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Ajuntament de Vilafranca del Penedès
05/10/2009

Nova temporada del Mercat d’Artesania, Col·leccionisme i Pintura de Vilafranca del Penedès

Mercat d'Artesans

El públic pot acudir a aquest mercat a partir d’aquest mes d’octubre i fins al mes de maig, cada segon diumenge de mes a la rambla de Nostra Senyora, en horari de les 10 del matí a les 2 del migdia.

El proper diumenge dia 11 d'octubre, coincidint amb el segon diumenge de mes, s'obrirà la temporada de tardor del ja tradicional Mercat d'Artesania, Col·leccionisme i Pintura que se celebra mensualment a Vilafranca del Penedès i que, amb motiu de les obres del pàrquing de la rambla de Sant Francesc, continuarà situat a la rambla de Nostra Senyora.
L'Associació d'Artesans, Pintors i Brocanters del Penedès és l'entitat organitzadora d'aquest mercat que se celebra anualment des del mes d'octubre fins al mes de maig, amb mercats especials amb motiu de la Fira del Gall, les Fires de Maig, el Mercat de Nadal o la Festa del Xató. Aquest mercat aplega un divers nombre de parades on es poden trobar articles elaborats per artesans en diverses tècniques i materials com la fusta, la ceràmica, el cuir, la bijuteria, les flors seques, la roba, etc. i també alguns productes d'alimentació natural, cosmètica i perfumeria i una variada oferta d'objectes d'interès per als col·leccionistes: llibres, postals, cromos, rajoles, claus, ràdios, segells, monedes o mobles antics. Així mateix el col·lectiu de pintors penedesencs exposarà dibuixos i pintures originals dels mateixos autors elaborats en diferents tècniques.
El públic pot acudir a aquest mercat a partir d'aquest mes d'octubre i fins al mes de maig, cada segon diumenge de mes a la rambla de Nostra Senyora, en horari de les 10 del matí a les 2 del migdia aproximadament. També se celebraran mercats especials amb motiu de la Fira de Santa Llúcia, la Fira del Gall, la Festa del Xató i les Fires de Maig.
© 2007 Ajuntament de Vilafranca del Penedès
C/ Cort, 14 - 08720 Vilafranca del Penedès Tel. 938920358
Última actualització: 05/10/2009


Segueix-nos a :