Hemeroteca

Traducció no oficial gentilesa de Google

Ets a: Inici >L'Ajuntament t'informa > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Ajuntament de Vilafranca del Penedès
13/10/2009

S’instal·la l’exposició Febre del divendres nit a l’IES Eugeni d’Ors

Febre del divendres nit

Es podrà visitar a partir del 19 d’octubre i fins el 5 de novembre, al vestíbul del mateix institut i està adreçada principalment a joves d’entre 15 i 20 anys.

Arriba a Vilafranca, per tercer any consecutiu, la primera de les exposicions que l'Oficina Tècnica de Joventut de l'Ajuntament de Vilafranca portarà als Instituts d'Educació Secundària de la vila al llarg del curs escolar 2009–2010, amb l'objectiu de promoure la salut entre la població juvenil.
Aquest cop l'exposició, sota el títol Febre del divendres nit, estarà situada a l'IES Eugeni d'Ors, de manera que cadascun dels tres instituts hauran pogut gaudir-ne. Es podrà visitar a partir del 19 d'octubre i fins el 5 de novembre, al vestíbul del mateix institut i està adreçada principalment a joves d'entre 15 i 20 anys.
Es tracta d'una exposició interactiva que consta de 12 plafons i que representa de manera virtual una sortida nocturna on els joves s'enfronten a situacions de risc (drogues, conducció, sexe...), amb l'objectiu de promoure la reflexió i la presa de consciència de les conductes dels joves en relació al consum de drogues i les relacions sexuals, i afavorir la presa de decisions autònoma i responsable.
És també un joc per pensar sobre les coses que fem en relació amb el consum d'alcohol, les altres drogues, la conducció i les relacions sexuals. A més, Febre del Divendres Nit permet complementar la visita (i la realització del joc-sortida virtual) amb una o més (fins a un màxim de 4) activitats grupals relacionades amb el consum de drogues i/o la conducta sexual.
Es facilita al professorat dels diferents IES una guia d'activitats amb propostes d'activitats complementàries per realitzar amb els visitants de l'exposició. L'exposició podrà visitar-se amb el grup-classe mitjançant tallers dinamitzats pels mateixos professors o per tècnics especialitzats amb la temàtica, demanant cita prèvia a l'Oficina Tècnica de Joventut. L'exposició resta oberta a tota la població durant l'horari de 6 a 9 del vespre, de dilluns a divendres, fins al 5 de novembre. Per a més informació es pot trucar a l'Oficina Tècnica de Joventut, al telèfon 93 892 08 08 o consultar el web www.siaj.net
© 2007 Ajuntament de Vilafranca del Penedès
C/ Cort, 14 - 08720 Vilafranca del Penedès Tel. 938920358
Última actualització: 14/10/2009


Segueix-nos a :