Hemeroteca

Traducció no oficial gentilesa de Google

Ets a: Inici >L'Ajuntament t'informa > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Ajuntament de Vilafranca del Penedès
27/05/2010

800 persones participen a la Festa de la Gent Gran i l’homenatge a les parelles amb 50 anys de convivència

(C)Wifred Llimona

L’alcalde Pere Regull i el regidor de la Gent Gran, Fernando García, van lliurar plaques commemoratives a 32 parelles que en el darrer any han complert les Noces d’Or.

Dissabte passat es va celebrar al Pavelló Firal i amb un gran ambient festiu, la Festa de la Gent Gran i l'homenatge a les parelles que han celebrat les noces d'or. L'acte va comptar amb la presència d'unes 800 persones que com cada any van gaudir d'un berenar i d'un ball amenitzat pel conjunt musical El Tren de la Costa. 
Aquest acte multitudinari tenia el colofó l'endemà amb un altre acte que va superar totes les expectatives, el concert Antologia de la Sarsuela que va tenir lloc a l'Auditori i per al qual es van esgotar les entrades. El concert comptava amb la participació de tres corals vilafranquines de gent gran, la Societat Coral El Penedès “El Coro”, la Coral Tercera Primavera i la Coral del Casal d'Avis de Caixa Penedès del Tívoli, les quals acompanyaven els solistes de l'espectacle. Aquest espectacle cloïa amb èxit la setmana de la Festa de la Gent Gran en Marxa, que va tenir lloc del 17 al 23 de maig.
© 2007 Ajuntament de Vilafranca del Penedès
C/ Cort, 14 - 08720 Vilafranca del Penedès Tel. 938920358
Última actualització: 27/05/2010


Segueix-nos a :