Hemeroteca

Traducció no oficial gentilesa de Google

Ets a: Inici >L'Ajuntament t'informa > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Ajuntament de Vilafranca del Penedès
10/05/2010

Nova caminada per a la gent gran de Vilafranca als Pujols

Es farà el proper 21 de maig i el punt de trobada serà davant de l'Hospital Comarcal.

Seguint la línia marcada de promoure propostes i programes que presentin l'activitat física i l'exercici com una eina per a la promoció de la salut, el Patronat Municipal d'Esports de Vilafranca del Penedès organitza una nova caminada adreçada a la gent gran. Aquest cicle de caminades té per objectiu fomentar l'afecció entre la gent gran a realitzar caminades amb regularitat, conèixer espais naturals propers a Vilafranca i fomentar les relacions interpersonals i de grup en un ambient natural.
Per poder assistir a les caminades serà requisit indispensable portar el carnet blanc de la gent gran de Vilafranca. No caldrà inscripció prèvia, si bé els monitors prendran nota de les dades dels assistents.
Pel proper divendres dia 21 de maig hi ha prevista una sortida que serà una caminada fins als Pujols. El lloc de trobada serà l'Hospital Comarcal, a la vorera que hi ha davant de consultes externes. L'hora de trobada serà les 9 del matí i la sortida serà a les 9.10 hores.
Les passejades són suaus i assequibles per a tothom que faci una activitat física continuada. Es caminarà unes 3 hores, amb diverses parades i es comptarà amb el guiatge de dos monitors responsables. Tot i així s'ha de tenir una condició física mínima, ja que no hi haurà vehicles de suport. S'ha de comptar que el dinar ja es farà a casa.
El cost de l'activitat és gratuït, i tan sols cal portar avituallament (esmorzar, beguda), gorra si fa sol, i vestimenta adequada si plou. Es recomana especialment el fet de portar roba i material adequat per anar pel medi natural i que es porti motxilla en comptes de bosses de mà.
Per a més informació, cal adreçar-se a les oficines administratives del Patronat Municipal d'Esports de Vilafranca. Passatge de l'Esport, núm. 1 (Pavelló Nou de la zona esportiva), de 9 a 15 hores. Telèfon 93 817 23 18.
© 2007 Ajuntament de Vilafranca del Penedès
C/ Cort, 14 - 08720 Vilafranca del Penedès Tel. 938920358
Última actualització: 10/05/2010


Segueix-nos a :