Hemeroteca

Traducció no oficial gentilesa de Google

Ets a: Inici >L'Ajuntament t'informa > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Ajuntament de Vilafranca del Penedès
13/05/2009

Sílvia Andrés, en la categoria d’adults, i Marta Moreno, en la categoria juvenil, guanyen el IV Concurs de Cartes Romàntiques d’Amor i Desamor

(c) Fredi Llimona L'alcalde i la pregonera de les Fires de Maig amb els guanyadors del concurs.

Després del pregó de les Fires de Maig, a càrrec de la periodista Rita Marzoa, es va llegir el veredicte del Concurs de Cartes Romàntiques d’Amor i Desamor, que des de fa quatre anys convoca l’Ajuntament de Vilafranca coincidint amb les Fires de Maig.

El Jurat, format per Jaume Felipe, Elvira Mestres i Pilar Tarrada, després d'haver llegit les 5 cartes que s'havien presentat en la categoria juvenil i les 16 cartes que s'havien presentat a la categoria d'adults, va decidir que en la categoria juvenil (de 14 a 17 anys) el primer premi de la categoria juvenil, és per la carta que porta per títol Després de tanta espera signada amb el pseudònim de “Gener” per l'originalitat i l'enginy d'explicar una història d'amor a través d'una carta que fa referència a una carta escrita anteriorment. El pseudònim correspon a Marta Moreno Alcalde, de Vilafranca. El segon premi és per la carta que porta per títol Això no és una carta d'amor signada amb el psdeudònim de “Filantròpica” per la seva frescor, joventut, espontaneïtat i naturalitat a l'hora de definir el sentiment del desamor. El pseudònim correspon a Mariona Ríos Pérez, de Vilafranca.
Pel que fa a la categoria d'adults (a partir de 18 anys), el primer premi és per a la carta que porta per títol Del portal de casa a l'òpera signada amb el pseudònim “Blancaneus”, per l'originalitat de fer una carta escrita, perquè no la llegeixi el seu destinatari sinó per explicar una història propera, simpàtica i que ben bé podria passar a la nostra vida quotidiana. El pseudònim correspon a Sílvia Andrés Alomà, de Vilafranca. El segon premi de la categoria d'adults és per la carta que porta per títol Si llegeixes recorda..., signada amb el pseudònim d'“Hidro” per l'originalitat i sensibilitat de la metàfora de dues gotes d'aigua per transmetre el sentiment de l'amor. El pseudònim correspon a Jordi Castellví, de Vilafranca.
Pel que fa a la categoria d'adults, el primer premi és un cap de setmana a Can Bonastre Wine Resort, i pel que fa a la categoria de joves, el primer premi és un Ipod amb altaveus. Els segons premis seran un lot de llibres per valor de 100 euros. 

© 2007 Ajuntament de Vilafranca del Penedès
C/ Cort, 14 - 08720 Vilafranca del Penedès Tel. 938920358
Última actualització: 13/05/2009


Segueix-nos a :