Notícies

Traducció no oficial gentilesa de Google

Ets a: Inici >L'Ajuntament t'informa > Notícies > Detall de la notícia

Notícies

Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Ajuntament de Vilafranca del Penedès
14/03/2018

Pere Regull es reuneix amb el veïnat del barri del Poble Nou

Poble Nou

En la seva intervenció inicial, l’Alcalde voler explicar als veïns la situació actual de la cobertura de la llosa en el pont de Moja, i el nou aparcament rotatori de 80 places que aquesta setmana ha entrat en funcionament.

El passat dilluns es va celebrar una nova reunió de veïns amb l'Alcalde de Vilafranca, Pere Regull, i diferents membres de l'equip de govern. En aquesta ocasió, la reunió va ser amb els veïns del Poble Nou que, durant més de dues hores, van expressar a l'Alcalde i als regidors presents -Anna Doblas, Xell Montserrat, Aureli Ruiz, Joan Manel Montfort i Josep M. Martí-, les opinions, comentaris, queixes i observacions que pretenen millorar la mobilitat i la vida del barri. 

Entre els temes més tractats a la reunió, van destacar la problemàtica que provoca certs tipus d'arbres i la seva poda, i l'estat de les voreres del barri. L'Alcalde va insistir que “la problemàtica amb les voreres dels carrers és un tema que ens trobem a totes les reunions. Són molts diners els que invertim cada any en l'arranjament de carrers, però en tenim 400 a tot Vilafranca, i això fa que haguem de prioritzar primer uns carrers i, més endavant, uns altres.” 

En la seva intervenció inicial, l'Alcalde voler explicar als veïns la situació actual de la cobertura de la llosa en el pont de Moja, i el nou aparcament rotatori de 80 places que aquesta setmana ha entrat en funcionament en el tram de llosa ubicat entre l'Arxiu i el passeig Rafael Soler. 

Pel que fa les negociacions amb ADIF, l'Alcalde no va voler llançar un missatge gaire optimista “perquè no vull vendre fum. En aquests 9 anys d'Alcalde no ha estat fàcil la comunicació amb ells.” Tot i així, l'alcalde Regull va destacar “un tret diferencial: aquesta setmana han contactat ells amb mi, cosa que no havia passat mai, i vaig a Madrid dilluns. Estic expectant.” 

Referent a la nova zona d'aparcament rotatòria sobre la llosa, l'Alcalde va explicar que en l'entorn d'aquest espai hi ha 7 zones d'aparcament, amb un total de 410 places. D'aquestes, s'ha decidit destinar-ne 80 a places rotatòries, per poder facilitar l'accés a serveis com l'Arxiu Municipal, les escoles de la zona, la llar d'infants o potenciar el teixit comercial i d'hostaleria de la vila. Pere Regull també va anunciar que en els propers mesos, un cop s'acabin les obres de Santa Digna, s'habilitarà un nou aparcament amb unes 80 places més. Regull també va avançar que en un futur es vol estudiar una zona d'aparcament que vagi lligada a l'ús del transport públic.Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Ajuntament de Vilafranca del Penedès
© 2007 Ajuntament de Vilafranca del Penedès
C/ Cort, 14 - 08720 Vilafranca del Penedès Tel. 938920358
Última actualització: 14/03/2018


Segueix-nos a :