Notícies

Traducció no oficial gentilesa de Google

Ets a: Inici >L'Ajuntament t'informa > Notícies > Detall de la notícia

Notícies

Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Ajuntament de Vilafranca del Penedès
11/01/2021

Grans èxits del panorama musical, teatral i dansa a la nova programació del Teatre Cal Bolet i de l’Auditori

Temporada d'espectacles

Vint-i-quatre propostes avalades per la seva qualitat i protagonitzats per grans noms de l’escena del país, però també per produccions locals

Cal Bolet i l'Auditori Municipal continuen apostant fort per la cultura i presenten per a la propera temporada un programa que combina propostes locals i grans èxits del panorama teatral, musical i de dansa de les cartelleres actuals.
La temporada de febrer a juny de 2021 està formada per 24 propostes per a tot tipus de públics i de diferents gèneres.

La programació teatral
En teatre hi haurà grans produccions com La cabra o qui és Sylvia d'Edward Albeeamb Jordi Bosch, Emma Vilarasau, Jordi Martínez i Roger Vilà sota la direcció d'Iván Morales. La comèdia de la temporada amb tocs amargs arriba amb l'obra teatral Els gossos amb les interpretacions de Mercè Arànega, Sandra Monclús, Joan Negrié i Albert Pérez. El TNCsurt de gira i arriba a Cal Bolet amb De què parlem mentre no parlem de tota aquesta merda. L'Alberto San Juan acompanyat de Víctor Morilla porten als escenaris Celebraré mi muerte, una història basada en fets reals.

Les propostes de petit format del divendres al vespre arrenquen amb el clown de la companyia Pepa Plana amb Veus que no veus. També comptarem amb registres ben diferents com un text de memòria històrica a Winnipeg; i tota una declaració d'amor a la vida amb l'actriu i cantant Mariona Castillo que torna amb el musical El Temps que no tindrem.

La programació de dansa
En el marc del Festival Dansòmetre: Cafuné un espectacle de la companyia Du'K'tO, simbiosi de circ i dansa; LO.LI.TA de la companyia La Taimada, i La persistència del picar d'Aina Alegre. I tancarà el Festival l'espectacle Mixed Bill de la jove companyia Ballet de Barcelona. 

La programació de música
La Camerata Penedès oferirà 3 concerts i serà l'encarregada d'obrir i tancar la temporada: Imatges, un viatge musical per tres grans compositors Xavier Montsalvatge, Heitor Villa-Lobos i Astor Piazzola; La quarta de Mahler, i la Serenata de Dvorák. Buhos, en la seva gira per arreu del país farà una parada a a l'Auditori per presentar-nos Teràpia col·lectiva. La Maria Arnal i el Marcel Bagés és un dels plats forts musicals ja que presentaran el seu nou disc.
Dins del dia Internacional de les Dones, a més de l'espectacle teatral de la Pepa Plana, també la Lídia Pujol farà un concert homenatge a la cantautora Cecilia que a la vegada s'ha emmarcat dins del Festival Barnasants.
El jazz vindrà de la mà dels concerts CMC Trio 15 anys de Colina, Miralta, Sambeat per oferir-nos jazz popular i accessible per fer vibrar, i de Marco Mezquida que presentarà el seu nou treball Talismán acompanyat d'Aleix Tobias a la percussió i Martín Meléndez al violoncel. 

Les dues propostes locals són Jorn de Ricard Parera, Jordi Cabestany Marcel·lí Bayer i Carlos Martorell que dins dels actes de celebració del desè aniversari del Most Festival estrenen un projecte sonor i visual d'arrel contemporània. La segona proposta local és Ad Álgea del vilafranquí Josep M Martí. I a les portes de l'estiu, el trio Marala actuarà al Claustre dels Trinitaris.

Programació Familiar
La Xarxa porta al Teatre Cal Bolet els espectacles de la Blancaneus i els set nans de la companyia Magatzem d'Ars i Adéu Peter Pan de la companyia Festuc Teatre. A nivell musical arriben els Xiula per presentar el recent estrenat treball Descontrol MParental.

Tota la programació i informació i novetats d'aquesta temporada es pot trobar a la web http://espectacles.vilafranca.cat  


Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Ajuntament de Vilafranca del Penedès
© 2007 Ajuntament de Vilafranca del Penedès
C/ Cort, 14 - 08720 Vilafranca del Penedès Tel. 938920358
Última actualització: 11/01/2021


Segueix-nos a :