Notícies

Traducció no oficial gentilesa de Google

Ets a: Inici >L'Ajuntament t'informa > Notícies > Detall de la notícia

Notícies

Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Ajuntament de Vilafranca del Penedès
07/02/2018

Conferència: “Cap a una lectura entusiasta de l’art contemporani”

Exposició

La conferència és una activitat vinculada a l'exposició "Entusiasme. El repte i l’obstinació en la col·lecció MACBA" i anirà a càrrec de David Armengol.

Dins les activitats vinculades a l'exposició que es va inaugurar el 12 de gener a la Sala dels Trinitaris, el proper dimecres 14 de febrer, a les 4 de la tarda, el comissari independent David Armengol impartirà la conferència Cap a una lectura entusiasta de l'art contemporani

Aquesta xerrada/conferència funciona com un punt de partida que potencia la visió de l'art contemporani sota el prisma de l'entusiasme, una mirada que es complementa des de dues lectures complementàries: la visió genèrica de la pràctica artística mitjançant referents específics –artistes, exposicions, moments....- i un relat vinculat a la biografia professional del comissari. 

L'exposició Entusiasme. El repte i l'obstinació en la col·lecció MACBA és una exposició itinerant del Programa d'Arts Visuals de l'Oficina de Difusió Artística de la Diputació (ODA) de la Diputació de Barcelona, organitzada en conveni amb els Museu d'Art Contemporani de Barcelona (MACBA), i amb l'Ajuntament de Vilafranca. 

En aquests moments més de 1.700 persones han visitat aquesta interessant exposició, xifra que inclou els més de 40 grups escolars (tant de primària com de secundària) que han participat de les visites-tallers que la regidoria de Cultura de l'Ajuntament ha posat al seu abast. També s'han realitzat visites específiques a persones i familiars d'afectats d'Alzheimer, visites per a públics familiars i d'altres grups amb risc d'exclusió. 

L'exposició es podrà visitar fins al diumenge 18 de febrer en horari de visites de dimecres a divendres de 17 a 20h i caps de setmana de 12 a 14h. L'assistència a la conferència és gratuïta i l'accés lliure. Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Ajuntament de Vilafranca del Penedès
© 2007 Ajuntament de Vilafranca del Penedès
C/ Cort, 14 - 08720 Vilafranca del Penedès Tel. 938920358
Última actualització: 07/02/2018


Segueix-nos a :