Notícies

Traducció no oficial gentilesa de Google

Ets a: Inici >L'Ajuntament t'informa > Notícies > Detall de la notícia

Notícies

Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Ajuntament de Vilafranca del Penedès
16/07/2015

Recepció de l’Ajuntament de Vilafranca al Cor Jove Nacional de Catalunya

Recepció

Els joves treballaran sota la direcció artística del director català Jordi Casas i el flamenc Erik Van Nevel.

El regidor de Cultura de l'Ajuntament de Vilafranca, Raimon Gusi, ha rebut aquest matí al Saló de Sessions el grup del Cor Jove Nacional de Catalunya que aquesta setmana realitza una estada de treball a Vilafranca, coincidint amb la capitalitat cultural d'aquest 2015.
El Cor Jove Nacional de Catalunya està format per 32 cantaires d'entre 18 i 28 anys, seleccionats anualment després d'un procés d'audicions. El cor, que es reuneix un cop l'any -a l'estiu, per no interferir amb l'activitat ordinària dels cors-, treballarà sota la direcció artística del reputat director català Jordi Casas i el director flamenc Erik Van Nevel.
Raimon Gusi els ha donat la benvinguda a Vilafranca i ha destacat la importància d'acollir un acte “potent a nivell nacional, que promociona els nous talents amb formació de qualitat en el camp del cant coral, sota la direcció dels millors professionals europeus”.
Els joves assajaran a les instal·lacions de l'escola municipal de música Maria Dolors Calvet i oferiran a Vilafranca dos dels 4 concerts previstos al final de l'stage de treball. El dia 21 de juliol oferiran un concert al Vinseum, a partir de les 20 hores. I el 24 de juliol, a l'Auditori Municipal de Vilafranca, a partir de les 22 hores.
El director Jordi Casas ha explicat que el repertori del concert inclourà peces de compositors flamencs, seleccionats per Erik Van Nevel, i catalans.Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Ajuntament de Vilafranca del Penedès
© 2007 Ajuntament de Vilafranca del Penedès
C/ Cort, 14 - 08720 Vilafranca del Penedès Tel. 938920358
Última actualització: 16/07/2015


Segueix-nos a :