Notícies

Traducció no oficial gentilesa de Google

Ets a: Inici >L'Ajuntament t'informa > Notícies > Detall de la notícia

Notícies

Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Ajuntament de Vilafranca del Penedès
25/09/2019

Segona edició del Tresca Jove a Vilafranca

Cartell

Una oportunitat per obtenir el títol de monitor/a de lleure de manera finançada. Darreres places i dies d’inscripcions.

La Fundació Catalana de l'Esplai, Fundesplai, i l'Ajuntament de Vilafranca del Penedès, a través del servei de Joventut, organitzen la segona edició del programa Tresca Jove a Vilafranca. Enguany es realitzarà de manera íntegra a l'espai jove La Nau. 

El Tresca Jove és un projecte emmarcat i finançat pel programa de Garantia Juvenil que compta amb la col·laboració de la Cambra de Comerç de Barcelona. El seu objectiu és afavorir el desenvolupament personal i la integració social i laboral de persones joves, a través de l'acompanyament, la formació i una primera experiència laboral, en l'àmbit del lleure educatiu. 

La formació consta de diferents mòduls: 
* mòdul d'habilitats personals i socials (65h), 
* curs de monitors/es d'activitats de lleure infantil i juvenil (125h) 
* mòdul de pràctiques (160h)
* tutories personalitzades i de grup durant tot el procés, i coneixement dels recursos del territori (25h)

El Tresca Jove ofereix fins a 20 places i s'adreça a joves de 18 a 29 anys inscrits a la Garantia Juvenil. La Garantia Juvenil és una iniciativa europea d'ocupació per reduir l'atur juvenil. Per inscriure's cal tenir entre 16 i 29 anys no estar estudiant ni treballant, almenys des del dia natural anterior a la data de la sol·licitud. Des del SIAJ es pot rebre assessorament sobre com donar-s'hi d'alta.

La formació començarà el pròxim 9 d'octubre i finalitzarà el 13 de desembre, els matins de 9.30 a 14.30h. Un cop s'acabi la formació, després de les vacances de Nadal, els i les joves realitzaran les pràctiques per tal de poder obtenir la titulació oficial de la Direcció General de Joventut de Monitor/a d'activitats de lleure. 

Les inscripcions ja estan obertes i les persones interessades poden adreçar-se al SIAJ (c/ de la Fruita, 13) o al mateix espai jove la Nau en l'horari d'atenció. Per a més informació es pot consultar al web del Servei de Joventut.


Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Ajuntament de Vilafranca del Penedès
© 2007 Ajuntament de Vilafranca del Penedès
C/ Cort, 14 - 08720 Vilafranca del Penedès Tel. 938920358
Última actualització: 26/09/2019


Segueix-nos a :