Notícies

Traducció no oficial gentilesa de Google

Ets a: Inici >L'Ajuntament t'informa > Notícies > Detall de la notícia

Notícies

Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Ajuntament de Vilafranca del Penedès
03/12/2019

La Policia Local deté tres individus per robatori amb violència

També s'han denunciat recentment dos conductors per alcoholèmies positives

La Policia Local de Vilafranca va detenir la matinada de dissabte 3 individus com a presumptes autors de dos delictes de robatori amb violència. Els fets es van produir cap a les 3.30h de la matinada quan un jove es va presentar a les dependències policials denunciant que havia estat víctima d'un robatori amb violència a la plaça de Milà i Fontanals. Aquest presentava diverses contusions. Minuts després, una segona persona va denunciar també haver estat víctima d'un altre robatori, a la mateixa plaça. 

Les víctimes van denunciar la sostracció d'un telèfon mòbil i d'una cartera amb la quantitat de 150€, respectivament. Aquestes persones van ser acompanyades a l'Hospital per ser atesos de les lesions. Una patrulla policial va iniciar la recerca i va localitzar al carrer de Salvador Seguí, 3 joves que responien a la descripció facilitada pels dos denunciants, procedint immediatament a la seva detenció per dos delictes de robatori amb violència.
 
D'altra banda, la Policia Local també va denunciar per alcoholèmies positives dos conductors la matinada de divendres passat i la matinada de dilluns. Un va ser denunciat en ser detectat per una patrulla fent maniobres perilloses a la rambla de Sant Francesc i l'altre al carrer Eugeni d'Ors mentre estava estacionat davant d'un gual i ocupant part de la calçada. Tots dos van ser sotmesos a les proves d'alcoholèmia en diverses ocasions, i van donar positiu en totes. Als dos individus se'ls va notificar que serien investigats per un presumpte delicte contra la seguretat viària per conducció de vehicle a motor sota la influència de begudes alcohòliques.Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Ajuntament de Vilafranca del Penedès
© 2007 Ajuntament de Vilafranca del Penedès
C/ Cort, 14 - 08720 Vilafranca del Penedès Tel. 938920358
Última actualització: 03/12/2019


Segueix-nos a :